Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİSPOR'DAN İMZA SHOW

Silivrispordan transfer atağı. Dış transferde eski oyuncularını toplamaya başlayan Silivrispor yönetimi geçtiğimiz sezon İGDAŞ forması altında şampiyonluk yaşayan eski futbolcularından Yunus, Cem, Çağlar ve Özcan'ın yanı sıra Alibeyspor'dan Deniz ve eski futbolcusu Gurur'u renklerine bağladı.
Dış transfer görüşmelerine teknik direktör Kadir Akbulut'un raporları doğrultusunda devam eden Silivrispor yönetimi kesenin ağzını açtı. Silivrispor'dan sonra gittiği İGDAŞ'ta iki sezon forma giyen Yunus'un yuvaya dönmekten dolayı oldukça mutlu olduğu gözlendi. Genç oyuncuya verilecek olan ücret ise açıklanmadı. İmzayı attıktan sonra yöneticilerle tokalaşan Yunus yeniden Silivrispor'a döndüğü için mutlu olduğunu söyledi.
ÖZCAN 3 YIL SONRA YUVADA
Silivrispor transfer komitesi üyelerinin tam kadro olarak yer aldıkları transfer görüşmeleri sonrasında Yunus'un yanısıra eski kaptan Özcan'ın 3 yıllık sürgün hayatı da bitti. Takımdan ayrıldıktan sonra sırasıyla bir sezon B.Çekmece, iki sezon da İGDAŞ'ta forma giyen tecrübeli futbolcunun yeni sezonda kaptanlık bandına en yakın isim olduğu öğrenildi. Özcan'ın Silivrispor transfer komitesi ile yaptığı görüşme sadece 15 saniye sürdü. Tecrübeli futbolcunun para bile konuşmadan boş mukaveleye imza atarak takdiri yönetime bıraktığı, yöneticilerin de eski kaptanlarının bu davranışından dolayı oldukça duygulandıkları öğrenildi.
DENİZ DE GERİ DÖNDÜ
Silivrispor A Genç takımında gösterdiği parlak performansla bir çok kulübün transfer listesine giren Deniz'in 3 yıllık ayrılığı da Kadir Akbulut'un göreve başlamasıyla birlikte bitti. Genç golcü B.Çekmecespor'dan sonra devam eden Alibey macerasını tamamlayarak yeniden yuvaya döndü. Genç oyuncunun yeniden eski kulübüne döndüğü için mutlu olduğu gözlendi.
ÇAĞLAR DA YUVADA
Daha önce Silivrispor forması giyen Çağlar da sırasıyla Alibey ve İGDAŞ'ta oynadığı sezonun ardından yineden yuvasına dönmenin mutluluğunu yaşadı attığı imza ile. Deniz ile birlikte ileri ikili için düşünülen Çağlar kazandığı tecrübe ile mavi kırmızılıların bu sezon ileri uçtaki etkili silahlarından biri olacak. Çağlar'ın alacağı ücret de açıklanmadı.
CEM SESSİZCE İMZAYI ATTI
Silivrispor'un altyapısından yetişen Cem de ağabeyi Özcan gibi 3 yıllık bir ayrılığın ardından yeniden yuvasına döndü. Sırasıyla B.Çekmece ve İgdaş'ta iki sezon forma giyen Cem yönetimin kendisine sunduğu teklifi kabul ederek 1 yıllık sözleşmenin altına imza attı.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol