Silivri Facebook
banner88

Sincan'a İkinci Tokat
 
STAD  : Eskişehir Odunpazarı Abdurrahman Temel Futbol Sahası
HAKEMLER : Mehmet Özavcı 8 Metin Kamış 8 Necati İrem Eren 8
 
ALİBEYSPOR : Hakan 7 Furkan 7 Nurullah 7 Alişan 7 H.İbrahim 7 Oğuzhan 7 Göktuğ 7 (Dk.41 Kerem 7) İsmail 7 Ramazan 7 Tufan 7 Ahmet 7
 
GOLLER : Dk.12 Ahmet Dk.80 + Tufan
SİNCAN BLD.  : Mehmet 6 Alptuğ 6 Buğra 7 Rahim 6 Burak 6 Ali 7 Kaan 7 Osman 6 Gürkan 6 Ahmet 6 Latif 6
 
GOLLER  : Dk.17 Latif
 
ALİBEYSPOR’A CEZA GİBİ BARAJ MAÇI
İlk karşılaşmada ( 4 – 2 ) yendiği Sincan Belediyespor’la baraj maçı oynatılan temsilcimiz Alibeyspor, üs tüste üç maç oynatılmak zorunda bırakılarak, adeta Gençlerbirliği’nin ekmeğine yağ sürüldü.
 
SİNCAN BELEDİYESPOR’A VE AİLELERE YAKIŞMADI
Maçın bitiş düdüğünün ardından B Genç (14-16 yaş grubu) sporcularına yakışmayan hareketlerde bulunarak, hakem triosuna saldıran Sincan Belediyespor’lu futbolcular tam sakinleştirilirken, bu kez araya aileleri girdi. Yaşını başını almış bir bayana yakışmayacak sözler sarf eden bayanlar hakemlere beddualar okuyarak oldukça çirkinleştiler. Son dakika ile yıkılan rakibinin psikolojik durumu karşısında final sevinci dahi yaşamadan soyunma odasına giden gençlerimiz, bu spor dışı yaşananlara adeta ders verecek cinsten davranışta bulundular.
 
BİR GAFTA SİNCAN BELEDİYESPOR’LU YÖNETİCİDEN
Görevi maçın sonunda hakeme saldıran sporcularını sakinleştirmek olan Sincan Belediyespor’un sözde yöneticisi, Sincan Belediyespor’lu futbolculara şöyle sesleniyordu. “Ya ne üzülüyorsunuz, yarın Gençlerbirliği 5 atar, olur biter” diyordu sözde yönetici. Gerçi onunda suçu yok, kültürü bu kadar demek. Rakibi Alibeyspor, yendiği arkadaşlarının morali bozuk diye final sevinci yaşamadan soyunma odasına gidiyor, rakip yönetici Sincan Belediyespor’un sözde yöneticisi böyle diyor. Dedik ya kültür farkı.
 
Maçın golleri ve dakikaları ;
Dk.12 Sakat sakat, Antrenör Selçuk Yılmaz’ın masaj ve bandajı ile oynayan Ahmet, İsmail’in akıl dolu ara pasında iki kişiyi peşine takarak sol çaprazdan çok sert vurdu. Top önce direğe çarptı ardından ağlarla buluştu. (1-0)
Dk.17 Defansın uzaklaştıramadığı topu Latif kafa ile ağlara bırakrı. (1-1)
Dk.80 + Adalet bu olsa gerek. Ramazan’ın kullandığı serbest vuruşta Ahmet topu yarım vole ile tamamladı, defanstan dönen topu Tufan Sincan Belediyespor ağlarına bırakarak uzatmalı olan final haklarını geri aldı. (2-1)
 
Maçın bitiş düdüğü ile birlikte saha bir anda karıştı. Sincan Belediyespor’lu oyuncular hakem triosuna saldırdı. Olaylar sonunda emniyet güçlerinin kordonundan güçlükle soyunma odasına giden Orta Hakem dört Sincan Belediyespor’lu sporcuya kırmız kart gösterdi.
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol