Silivri Facebook

Türkyılmaz: ''9-10 maçlarına tecrübesiz hakemler geliyor''
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
1. Amatör Kümede dalgalı bir grafik çizen Kavaklıspor gurupta dibe demir atmış ve sonuncu takım olan Selimpaşaspor’u Silivri Stadında konuk etti. Karşılaşmada iyi oyununu tutturamayan Kavaklıspor müsabakadan 1-1’lik skorla berabere ayrıldı. Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Kavaklıspor Teknik Sorumlusu Hasan Türkyılmaz “Karşılaşmada iyi değildik ve çok goller kaçırdık ama hakemlerde iyi formda değildiler. Genelde 09.00-10.00 maçlarına tecrübesiz hakemler geliyor ve görüldüğü gibi iki tane net penaltı var çalmıyor, onun haricinde de ofsayt pozisyonlarını yanlış kaldırıyorlar, yan hakemler orta hakemler birbirine uyum sağlayamıyor.
 
Sonuçta maç içerisinde tatsızlıklar oluyor ama genele baktığımız zaman tabiî ki hakemleri suçlamayacağız, biz kendi işimize bakacağız. Maçın ciddiyetine asılmadı futbolcular karşılaşmayı 1-1 berabere bitirdik, maçın sonucu bu olmamalıydı ama oyuncularımız çok gol kaçırdı. Bu karşılaşmada da atamayana atarlar kuralı işledi ve biz maçı berabere bitirdik 1 puan aldık ama sevinçli değiliz tabiî ki. sahaya galibiyet için çıkmıştık hedefimiz 3 puandı ve alamadığımız içinde üzüntülüyüz.
 
Yine söylüyorum ve maçın sonucu bu olmamalıydı. Olsun ama futbolda bunlar var çalışmamız gerekiyor, biraz daha kontrollü olmak lazım ve futbolcu arkadaşlarımı her zaman övüyordum ama bu gün forvetteki arkadaşlarımı övemiyorum kaçırdığı pozisyonlar içinde gerekli uyarıları yapacağım” dedi.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol