Silivri Facebook

ULUSLAR ARASI FESTİVALE SİLİVRİ DAMGASI...

Uluslar arası festivale Silivri damgası

Polonya’da geçtiğimiz hafta düzenlenen Uluslar arası Folklor ve Halk Oyunları festivaline Silivri’den katılan ekip damgasını vurdu. 10 ülkenin katılımı ile gerçekleştirilen festivalde katılımcı ülkeler Silivri ekibine büyük ilgi gösterdi. Esenyurt Belediyesinin sponsorluğu ile Polonya’daki festivale katılan ekip 5 gün boyunca sahne aldı. Gösteriler Polonyalıların yoğun ilgisi ile karşılandı.
Ekibi gösterilere Folklor Eğitmeni Aslıhan Seda Sezen Solmaz çalıştırdı. Polonya’dan gelen davet üzerine katılan Silivri Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi Polonya’da dostluk mesajları verdi. Diğer ülkelerden katılan halk oyunları ekibi ile Silivri Spor Halk Oyunları ekibi arasında sıcak dostluklar kuruldu.

Ekibin eğitmeni Aslıhan Seda Sezen Solmaz, Polonya’da yaptığı konuşmada “Türk bayrağını Polonya’da temsil ediyor olmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu tür kültür etkinlikleri ülkeler arasındaki dostluk ilişkilerinin kurulması, kaynaştırılması adına önemli köprü vazifesi de görmektedir. Ekibimizi davet ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Göstermiş olduğunuz ilgi bizi onurlandırdı” dedi.
Solmaz, etkinliklere katılım için destek olan Silivri Spor Kulübü Yönetimi, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Eski Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’a, Hayat Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaztürk, Teleset Yönetim Kurulu’na ve Esenyurt Belediye Başkanlığına katkılarından dolayı teşekkür etti. 

Haber: Fatma Sarıbıyık

 
 
 
 
 
 
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol