Silivri Facebook
banner88

Ünlüler, golfte buluştu!
 
Klassis Golf, İstanbul Golf ve Kemer Golf Kulüpleri'nin kaptan ve üyelerinin katıldığı turnuva, ünlü isimleri bir araya getirdi. Her kulüpten 20'şer oyuncunun yer aldığı İstanbul Kulüpler Arası Golf Turnuvası'nda, Mustafa KOÇ, Kaya ÇİLİNGİROĞLU, Fikret ÜNLÜ, Engin TAVİLOĞLU, Tevfik GÜR, Serra TOKAR, Çiğdem HİTAY ve Sinem ERÜLGEN gibi sosyete ve iş dünyasının tanınmış simaları mücadele etti.
 
Turnuva sonunda elde ettiği toplam 1543 takım puanı ile Klassis Golf Kulübü birinci olurken, 1598 takım puanı elde eden İstanbul Golf Kulübü ikinciliği elde etti. Kemer Golf Kulübü ise 1661 takım puanı ile üçüncü oldu.
 
Türkiye'de golf sporunun gelişmesi ve dünyaya açılması yolunda önemli adımların atılmasına ön ayak olan Klassis Golf & Country Club, 09 Kasım 2008 Pazar günü “Kulüpler Arası Golf Turnuvası”na ev sahipliği yaptı. İstanbul’da yer alan golf kulüpleri arasında gerçekleştirilen turnuvada, İstanbul Golf Kulübü, Kemer Golf Kulübü ve Klassis Golf Kulübü’ne üye golfçüler mücadele etti. Her kulübün 20’şer golf oyuncusu ile yer aldığı turnuvaya; Mustafa KOÇ, Kaya ÇİLİNGİROĞLU, Fikret ÜNLÜ, Serra TOKAR, Çiğdem HİTAY, Selahattin ÖZDOĞAN, Binnur EGELİ, Engil TAVİLOĞLU, Zeki KOEN, Erol İSLAMOĞLU, Edip SOYAK, Erdem KRAMER gibi tanınmış isimler katıldı.
 
Turnuva sonunda her takım oyuncusunun yapmış olduğu skor toplamına göre en iyi dereceyi alan Klassis Golf & Country Club şampiyonluğa ulaştı. 1543 takım puanı ile birinci olan Klassis Golf Kulübü’nü, 1598 takım puanı elde eden İstanbul Golf Kulübü takip etti. Kemer Golf & Country Club üyeleri ise yaptığı 1661 puanlık derece ile turnuvada üçüncü oldu.
 
Bugüne kadar ulusal ve uluslararası sayısız organizasyonda golfün profesyonellerini ağırlayan Klassis Golf & Country Club, tasarımını dünyanın en iyi golf oyuncularından Tony Jacklin'in yaptığı, 18 çukurlu, 73 parlık ve 6033 metre uzunluğunda golf sahasına sahip bulunuyor.
 
Türkiye’nin uluslararası standartlardaki ilk golf sahası olan Klassis Golf’te profesyonellere bu özel sporun keyfini doyasıya yaşatacak 4 adet par 3, 5 adet par 5, 9 adet par 4’lük parkur yer alıyor. Tesis içinde bulunan 9 çukurlu, 27 parlık ve 851 metre uzunluğundaki Akademik saha ise bu spora yeni başlayan golf tutkunlarına hizmet veriyor.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol