Silivri Facebook
banner88

Haber: Cihangir Davutoğlu

Silivrispor Teknik Direktörü Mesut Tonta gazetemize özel açıklamalarda bulundu. İlk yarıyı ve bu haftaki maçları değerlendiren Tonta şunları söyledi “İlk maçımızı oynadığımız Yıldıztabya maçını 6-1 gibi bol gol ile geçmemiz takım üzerinde olumlu etki yapmıştı, Tuzla deplasmanından da 3 puan çıkarmamız ile üst sıradaki yerimizi aldık ancak Bayrampaşa maçında kendi sahamızda aldığımız mağlubiyeti hiç beklemiyorduk.

Zaten bizi yendikten sonra kazandıkları moralle Bayrampaşa ligi götürdü, onlar bizi nasıl sahamızda yendiyse, bizde onları sahalarında yeneceğiz. Sonra oynadığımız bir çok maçta gol kaçırma rekorları kırdık, takımımız hiçbir maçta kopmadı ve gereken mücadeleyi gösterdi. Son maçlarımızda sakatların bulunması da dezavantaj oldu, ara verilmeden devam eden, ikinci devre oynayacağımız maçlara hazırlandık. Bu hafta , ilk hafta 6-1 yendiğimiz Yıldıztabya ile deplasmanda oynayacağız, hedefimiz mutlak galibiyet, ayrıca üst sıralarda yer alan takımların kendi aralarında oynayacakları maçlar da önem taşıyor.
 
Lider Bayrampaşa, üçüncü Haliç ile oynayacak, bizim için en iyi sonuç berabere kalmaları. Silivrispor, Bağcılar deplasmanına gidiyor, Tuzla, Batıtrakya ile karşılaşıyor,yani zorlu bir hafta olacak üst sıradaki takımlar için. Silivrispor Yönetim, Teknik Kadro ve futbolcular olarak şampiyonluğa en yakın isim ve ligi göğüslediğimizde bunu herkese göstereceğiz. Sakatlarımız iyileşti, eksiğimiz yok, daha iyi olmak için çalışıyoruz ve futbolcularımıza güveniyoruz” dedi.
 
Yıldıztabya-Silivrispor maçı cumartesi günü saat 10.45’de Yıldıztabya Stadında oynanacak. Slivrispor  taraftarları için Atatürk Meydanı’ndan saat 09.00’da otobüs kaldıracak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol