Silivri Facebook
banner88

32 GÖZLÜ MİMARSİNAN KÖPRÜSÜNDE TADİLAT İMALATI BAŞLADI...

32 GÖZLÜ MİMARSİNAN KÖPRÜSÜNDE TADİLAT İMALATI BAŞLADI 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz ve MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ile birlikte tadilatına başlanan, Silivri Mimar Sinan Mahallesi Boğluca Deresi üzerinde bulunan ve 32 gözlü köprü olarak bilinen tarihi Mimar Sinan Köprüsünü ziyaret etti.  

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı kontrolünde tadilatına başlanan tarihi Mimar Sinan köprüsünü Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz ve MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ile birlikte ziyaret eden Başkan Bozoğlu, tadilat çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.  

BOZOĞLU ‘TADİLAT ÇALIŞMASI HIZLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEK’ 

Tadilat ihalesi tamamlanan ve bugün tadilat uygulamasına başlanılan tarihi Mimar Sinan köprüsü ile ilgili açıklama yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutu Bozoğlu, “Silivri’mize tarihi güzelliği ve estetiği ile değer katan ve yılların vermiş olduğu hasar nedeni ile bir süredir kullanılamayan köprümüzün tekrar kullanıma açılması için yaptığımız girişimler netice verdi. 32 gözlü tarihi Mimar Sinan köprümüzün tadilatına başlandı. Tadilat hız kesmeden devam edecek ve bu yaz köprümüzün tadilatı iyice şekillenmiş olacak.” dedi. 

YILMAZ ‘1 NİSAN’DAN SONRA SİLİVRİ DAHA DA GÜZELLEŞECEK’ 

Tarihi Mimar Sinan köprüsündeki tadilat çalışmalarını yerinde inceleyen Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz ise konuya ilişkin açıklamasında, “Silivri’mizin en önemli tarihi değerleri arasında yer alan Mimar Sinan Köprümüzün tadilatına başlanması ilçemiz için çok önemli bir gelişme. Bizlerde bu sürecin hızlı bir şekilde tamamlanması için takipçisi olacağız. Silivri’miz doğal güzelliklerinin yanı sıra birçok tarihi güzellikleri de içinde barındırıyor. İnşallah 1 Nisandan sonra Silivri’nin her tarafı güzelleşecek. Silivri’ye kazandırdığımız projelerimizle Silivri daha da güzelleşecek.” dedi.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol