Silivri Facebook

ANA BABA OKULU SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

Özel Silivri Fatih İlköğretim Okulu öğrenciye verdiği eğitim öğretimin yanı sıra velileri de farklı konularda bilinçlendirmek için Anne Baba Okulu seminerlerine devam ediyor.
 Nisan ayı Anne Baba Okulu seminerinin konusu “Yabancı Dil Eğitiminde Ebeveyn Rolü” hakkında gerçekleşti. 30 Nisan akşamı veliler Fatih Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Bölüm Başkanı Yrd.Doç. Dr. Yakup Çetin tarafından verilecek seminer için okulda toplandılar.
 Yrd.Doç. Dr Yakup Çetin seminerde ilk olarak Yabancı Dil Eğitiminin önemini vurgularken, “Dünyada 1,5 milyar insanın İngilizce konuştuğunu, 53 ülkede resmi dil olmakla birlikte 100’den fazla ülkede kullanıldığını, işe alınan insanların  91’inin İngilizce bildikleri için işe alındıklarını söyledi. Kullanılan haber kaynaklarının, teknolojik aletlerin veya bilgisayar yazılımlarının dahi İngilizce olduğunu belirterek geleceğin dünyasında yer almak isteyen çocukların İngilizceyi mutlak surette öğrenmeleri gerekir.” dedi.
 İngilizce öğrenmek için iyi bir eğitimin yanı sıra bol bol İngilizce hikaye kitapları okumak, çizgi film veya film seyretmek gibi yöntemlerin uygulanabileceğini belirten Çetin, daha sonra soru cevap kısmında velilerin sordukları sorularak cevap vererek semineri sonlandırdı.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol