Silivri Facebook
banner88

BAŞKAN BOZOĞLU 30 AĞUSTOS MESAJI YAYIMLADI

BAŞKAN BOZOĞLU 30 AĞUSTOS MESAJI YAYIMLADI

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.
Başkan Bozoğlu, 30 Ağustos 1922 tarihinde Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Başkomutanlık Meydan Muharebesini kazanarak Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı tarihi zaferle ilgili mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Bundan tam 97 yıl önce dünyanın göz bebeği cennet vatanımıza ve milli birliğimize göz dikmiş düşmanlarımıza karşı verilen büyük bir mücadele zaferle taçlandırıldı. 
Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere milletçe verdiğimiz milli mücadele neticesinde kazandığımız, Başkomutanlık Meydan Muharebesinden zaferle ayrılışımızın 97. Yılını eda ederken, bizlere canları pahasına bu vatanı emanet eden atalarımıza karşı aynı milli birlik ve manevi ruhla bu vatana, bu bayrağa ve bu millete sahip çıkmaya devam edeceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. 
Dün bizleri top ve tüfekleri ile yenemeyen düşmanlarımız bugün çok daha farklı yöntemlerle saldırılarına devam etmektedirler. Çok şükür ki bu aziz milletimiz dün olduğu gibi bugünde birlik ve beraberliğini muhafaza ederek ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunları, darbe girişimlerini, ekonomik ve sosyal saldırıları bertaraf etmeyi başarmıştır.
Bin bir yokluk ve imkansızlıklarla Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurularak temelleri atılan Türkiye Cumhuriyeti, bugün milletimizin ve devletimizin dik duruşu ile çok daha güçlü bir durumdadır. Savunma sanayiinden, ekonomiye, tarımdan, turizme her alanda kendini geliştiren ve muasır medeniyetler seviyesine gelen Türkiye’miz hiçbir baskıya ve saldırıya boyun eğmeden daha da büyümeye devam edecektir. Çünkü bu devlet dün olduğu gibi bugünde gücünü milletinden almaya devam etmektedir.
Bu duygularla başta Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensupları olmak üzere bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı canı gönülden kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bu zaferi bizlere armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahraman şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

Mutlu Bozoğlu
AK Parti Silivri İlçe Başkanı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol