Silivri Facebook
banner88

BAYBURTLU İNŞAAT'TAN MUHTEŞEM AÇILIŞ...

Bayburtlu İnşaat tarafından 2016 yılında temeli atılan Dream of Silivri projesinin dün açılışı gerçekleştirildi. Toplamda 26 bin 750 metrekare alan üzerinde 14 blok, 488 daire ve 45 dükkandan oluşan Dream of Silivri’nin açılışına ilgi yoğun oldu.

Kasaba Medya Reklamcılık tarafından organizasyonu yapılan açılış programına; AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş, Silivri Belediyesi geçmiş dönem başkanlarından Hüseyin Turan, Özcan Işıklar, AK Parti İstanbul eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Metin Karakaş, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, İyi Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, Büyük Birlik Partisi Silivri İlçe Başkanı Ramiz Aksu, Silivri Devlet Hastanesi Baş Hekimi Uz. Dr. Fatih Mehmet Velibeyoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, işadamları ve STK’ların yanı çok sayıda davetli katıldı.  

Program İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş’ın duasının ardından kurdele kesim töreniyle başladı.

‘BABAMIZI SEVGİ, SAYGI

VE RAHMETLE ANIYORUZ’

Programda konuşan Bayburtlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Bayburtlu, “Bu önemli günde bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize teşekkürü bir borç bilirim. Hatırlayacağınız üzere 2016 yılının 7. Ayında babam Hanefi Bayburtlu’nun temellerini attığı ‘Dream of Silivri’ projemizin bugün açılışını yapmak üzere toplandık. Projemizin inşası sürecinde emek veren, alın teri döken şantiye ekibimiz ve iş ortaklarımızın çalışanlarına müteşekkir olduğumu buradan tekrar ifade etmek isterim. Değerli ekiplerimizin, özverili çalışmaları sonucu projemizi kazasız belasız bitirmek nasip olmuştur.

‘Dream of Silivri2 projesi 488 konut, 45 ticari bölümden oluşan; 1 kapalı, 2 açık havuzu, bay ve bayan ayrı olmak üzere hamam, sauna, fitness, çocuk oyun alanları, parklar, kamelya ve oturma alanları, süs havuzları, yürüyüş alanları kapalı otopark alışveriş merkezleri ve en önemlisi yaklaşık 20 bin metrekare peyzaj alanıyla oturuma başlamıştır.

Sizlerin huzurunda; bizlerin yol göstericisi olan babamızı sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz. Bizlere bırakmış olduğu emaneti korumak için bundan sonra da aynı inançla ve gayretle çalışacağız. Hepinize tekrar teşekkür ederim” dedi.

KAYNARCA’DAN BAYBURTLU

KARDEŞLERE TEŞEKKÜR

Eyüp Bayburtlu’nun ardından konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ise

“Eyüp ve Yakup Bayburtlu kardeşlere, Silivri’mize sundukları katkı ve katma değer için ilçemiz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hayırlı uğurlu kılsın. Kıymetli babaları Hanefi amcaya da Allah rahmet eylesin. Ona da bir dua edelim. Yeni yapılacak çalışmalarda da Bayburtlu ekibine yürekten tebriklerimi ve teşekkürlerimi sunuyorum. Huzurla, hayırla oturmak nasip olsun. Hayırlı işlerindeki yarışları dolayısıyla da bu güzel kardeşlere, büyük alkış istiyorum” şeklinde konuştu.

Program, taşeron firmalara teşekkür plaketi verilmesinin ardından son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol