Silivri Facebook
banner88

FATİH KOLEJİ'NDE RAMAZAN COŞKUSU...
Silivri Fatih Koleji bu yılki Ramazanı çeşitli etkinlik ve iftar programlarıyla coşkulu bir şekilde uğurladı.
Velilere Yatta İftar
Silivri Fatih Koleji, velilerine yatta iftar verdi. Davetliler bir taraftan boğazın eşsiz güzelliğini seyrederken diğer taraftan da boğaz manzaralı iftar yapmanın keyfini yaşadılar. Rehberin anlatımıyla Osmanlı hanedanın Ramazan yaşantılarının gözümüzde canlandığı iftar programı gece 22.30 gibi son buldu.
İlçe Protokolüne İ İftar
Fatih Koleji’nin bir diğer programı da ilçe protokolüne verdiği iftar yemeğiydi. Okulun lobisinde verilen İftar yemeğine ilçe kaymakamı A.Mesut DEMİRKOL, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram KAYAPINAR, İlçe Müftüsü Mustafa ONAT, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Sağlık Grup Başkanı Sadık BALCI, Mal Müdür Hadi İLMEN, Tarım Müdürü Hasan GÜVEN, Vergi Dairesi Müdürü Mehmet YILMAZ ve diğer daire müdürleri ve ilçemizin ileri gelenleri katıldı.
Yerel Basına İftar
Fatih kolejinde son iftar programı da yerel basın çalışanlarıyla oldu. İlçenin ileri gelen yerel basın mensupları ve internet medya temsilcileriyle samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen programda medyanın karşılaştığı sorunlar ve medyanın eğitime katkısı konuşuldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol