Silivri Facebook
banner88

Hırsızlık Şüphelisi Saklanacak Delik Bulamadı!

Pirimehmet Paşa mahallesinde bulunan "Tekirdağ Köftecisi adlı iş yerine hırsızlar girmeye çalışıyor " ihbarı üzerine 83159 ve 83212 ekip olarak ivedilikle olay yerine geldiğinde; hırsızlık şüphelisi şahıs bahse konu *iş yerinin kapısını zorlarlarken görülmüş, şahıs görevlileri görünce elindeki bıçağı yere atarak kaçmaya başladı.

Pirimehmet Paşa Camisine girdiği görülen şüpheli, polisin cami kapıları tutarak cami avlusu içerisinde yaptığı aramada kapıyı zorlarken görülen şahıs kanalizasyon borusu içerisinde saklandığı tespit edildi. Şahıs mukavemette bulunması üzerine şahsa kademeli olarak güç uygulanarak kelepçe takılmış, sonradan yapılan çevre araştırmasında, hırsızlığın teşebbüste kaldığı görülmüş, bıçağı iş yerinin kapısının önünde muhafaza altına alınmış şahıs ve suç aleti meyve bıçağı Silivri Devlet Hastanesinden Doktor raporu alınarak gerekli işlemlerin yapılması için Silivri Polis Merkezine teslim edilmiştir.

Şahsın sonradan ulaşılan kimlik bilgilerinden daha önce ilçemizde *8* farklı dosyadan kaydı olduğu ( Hakaret, tehdit, iş yerinden ve kurumdan hırsızlık, görevli memura görevini yaptırmamak için direnme, uyuşturucu kullanmak için bulundurmak, kasten yaralama vb. ) görüldü.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol