Silivri Facebook
banner88

İnşaat Mühendisi Hüseyin Turan Aday Adayı Oldu...

Kıymetli Silivrili Hemşehrilerim;

Hepimizin yaşadığı kente karşı sorumlulukları var. Kent olabilmenin, şehir ismini alabilmenin en güzel kısmı, orayı ne kadar sevdiğinden geçer. İşte ben de havasına, toprağına, denizine ve insanına hayran olduğum 'Canım Silivri'me aşk ile bağlıyım. Hep söylediğim gibi “İlk günkü aşkla” çıktığımız hizmet yolunda gayretim, yine var gücümle ilçemize hak ettiği değeri kazandırmak olacaktır.

Çok laf değil, çok işler yaparak gece gündüz hizmet ettiğimiz ilçemizde, şöyle bir geriye baktığımızda, altın çağını yaşattığımız 2004-2009 yıllarında AK Belediyeciliğin imzasını her sokakta, her caddede, her mahallede ve beldelerimizde görmenin mutluluğunu yaşıyorum. “Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz” diyerek alnımız AK, yüzümüz AK, halkımızın arasında dolaşmanın mutluluğunu her zaman yaşadım.

Sanayimize ve Evlerimize vaat ettiğimiz , her seçimde söylenip bir türlü gerçekleşmeyen ancak söz verdiğim süreden önce getirdiğimiz Doğalgaz,

Kokudan geçilmeyen çöp dağları, hastalık saçan Boğluca Deresi ıslahı, modern Devlet Hastanesi, kiralık bir belediye binasından ilçemize yakışır Belediye Binası, tıkış tıkış bir adliyeden yine modern bir adliye binası, geleceğimizin teminatı evlatlarımız için okullarımıza yaptığımız katkılardan yeni okulların inşasına kadar, çevre düzenlemelerinden tutun da sosyal alanlara, sayısız eserleri halkımızın hizmetine sunduk.

Çünkü Silivri bizim evimiz, Silivri bizim vazgeçilmez aşkımız.

Tüm bunların yanında, çevremizde hızla gelişen ve büyüyen ilçelerin gölgesinde kaldığımızı görmek, bir Silivri sevdalısı olarak beni çok üzdüğünü belirtmeliyim. Geride kalan on yılda fetret dönemini her alanda fazlasıyla yaşayan Silivri’mizin boyun büküklüğü, inşallah 31 Mart 2019 günü son bulacak!

Evlatlarımızın ve gençlerimizin gelecek kaygısını taşımadığı, aziz İstanbul’umuzun parlayan güneşi ilçemizin hak ettiği değeri alabilmesi, marka şehirler arasında ismini en yukarılara taşımayı hedeflediğimiz güzelim şehrimizi, yeniden özlediği AK Belediyecilik ile buluşturmaya çok az kaldı. Belediyecilikte ve liderlikte Dünya’ya örnek isim olan Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde ‘yeniden başlamak’ için Mart 2019’da yapılacak olan mahalli seçimlerde Silivri’mize Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurumu gerçekleştirmiş bulunuyorum.

Hak davamızı sonuna kadar korumaya, başta ilçemizde yaşayan her bir vatandaşımızı ayırt etmeden gözetmeye, partimizin dünden bugüne emektarı olmuş tüm mensuplarına, şehrimizin dokusuna ve ahengine zeval getirmeyeceğime söz veriyorum.

Gayret bizden, taktir yüce Allah’tan diyorum.

Biz bitti demeden bitmez!

Yeniden başlıyoruz…

İnşaat Mühendisi Hüseyin TURAN

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol