Silivri Facebook
banner88

Jandarma Sahte İçki ve Bandrol Yapanlara Eş Zamanlı Baskın Yaptı...

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sahte bandrol basımı ve sahte içki imalatı yapan şebekeye yönelik operasyon düzenledi. Matbaa gibi kullanılan yerlerde  binlerce sahte içki etiketi ve korsan kitap bandrolü ile çok miktarda sahte içki ele geçirildi.


İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sahte içki etiketi ve sahte TAPDK bandrolü basımı yapan kişilerle sahte içki imalatı yapan şüphelilerin  yakalanması için operasyon düzenledi. 

Avcılar, Bağcılar, Büyükçekmece ve Beylikdüzünde 4 adrese eş zamanlı baskın yapıldı.
Yapılan operasyonlarda 160 bin adet çeşitli markalara ait sahte içki etiketi, sahte içki etiketi ve sahte bandrol yapımında kullanılan kalıp ve klişeler, 20 bin adet Milli Eğitim Bakanlığı logolu korsan kitaplara basılan sahte bandrol, 10 bin 900 adet sahte TAPDK bandrolü, 250 litre şişelemeye hazır sahte rakı, çeşitli markalara ait 156,8 litre votka, çeşitli markalara ait 101,5 itre viski, 25 bin adet marka etiket, 400 adet rakı ibareli şişe kapağı, 20 litre sahte rakı ile 574 adet 2’lik boş rakı şişesi ele geçirildi.

SAHTE MATBAADA SAHTE İÇKİ ETİKETİ
Jandarma ekiplerinin operasyon düzenlediği adreslerin, matbaa görünümünde sahte içki etiketi basımı yapan yerler olduğu ortaya çıktı. Devasa baskı makineleri bulunan iş yerindeki makinelerin piyasa değerinin yaklaşık 1 milyon TL olduğu beldirildi. Sahte matbaadaki 4 baskı makinesi, 4 bilgisayar kasası ve  elektrik güç trafosuna el konuldu. Operasyonlarda, 5 şüpheli yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Anahtar Kelimeler:
JandarmaSahte IçkiBandrol

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol