Silivri Facebook
banner88

Kepler Giyildi...

2011 MEZUNLARINA GÖRKEMLİ UĞURLAMA

Özel Silivri Fatih İlköğretim Okulu 2010 – 2011 Eğitim Öğretim Yılı 8.sınıf öğrencilerimizin mezuniyet programı, hafızalarımızda unutamayacağımız anılar bıraktı. Silivri Mega Saray’da gerçekleşen programımızda Silivri Kaymakamı Mesut DEMİRKOL, Milletvekili adayı velilerimizden Tülay KAYNARCA ve Sait YAZI,  İlçe Milli Eğitim Müdür İkram KAYAPINAR, Şube Müdürleri, daire müdürleri, Fatih Koleji Genel Müdür Yardımcıları ve ilçenin diğer protokol üyeleri katıldığı programda, öğrenci ve velilerimiz harika bir gece geçirdiler. Bu gecede çocuklarını yalnız bırakmayan velilerimiz öğrenim hayatlarının ilk dönemecini tamamlayan öğrencilerimizi büyük bir gururla izleme imkânı buldular.

Mega Saray’daki “Yılsonu Şenlikleri ve Mezuniyet Töreni” yaklaşık 600 kişinin katılımı ile büyük bir şölen havasında gerçekleşti. Misafirler yemeklerini yerken Grup Akademi canlı müzik performansıyla ayrı bir güzellik kattı.

 
Yemeğin ardından İstiklal Marşı’yla başlayan programımız okul müdürümüz Celil GÖÇER Bey’in yaptığı açılış konuşmasıyla devam etti. Sonrasında 3.sınıfların mehter gösterisi büyük alkış aldı. Şiirlerin okunduğu halayların çekildiği halk oyunlarını ardından ödül törenine geçildi. Yıl içerisinde bilimsel, sanatsal, sportif ve sosyal alanda ilçe, il ve Türkiye derecesi yapan öğrencilerin ödülleri verildi. Şiir, kompozisyon ve Sanat dallarındaki dereceye giren birincilerin ödüllerini Silivri Kaymakamı Mesut DEMİRKOL verdi. Diğer dallarda dereceye giren öğrencilerin ödüllerin; Milletvekili Adayı Tülay KAYNARCA İlçe Milli Eğitim Müdür İkram KAYAPINAR, İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Emine TARİN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal ASLAN ve bazı velilerimiz verdi.

Programın ikinci bölümü tamamen mezunlara aitti. Mezun kızlarımızdan oluşan koronun seslendirdiği Türk Sanat Müziğinin unutulmaz nostaljik şarkıları tüm izleyenleri eski günlere götürüp duygulandırdı. Komik kliplerin ve slâytların ardından, okulumuzda ilk 4’e giren öğrencilerimiz; Mert SÖMEK, Furkan Berkay BEKDEMİR, İrem Yağmur MUTU, Turgut Kaan GÜVEN, mezuniyet kütüğüne isimlerini çakarak okulumuzda kalıcı bir iz bıraktılar. Başta Kaymakamımız Mesut DEMİRKOL olmak üzere, ödül veren tüm konuşmacılar bu başarılardan dolayı, okulumuza duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Programımızın son bölümünde öğrencilerimiz mezuniyet programlarının olmazsa olmazI olan cüppe ve kepleriyle sahneye çıkarlarken duygu yüklü anlar yaşandı. Mezun öğrencilerimize mezuniyet belgeleri sınıf öğretmenleri tarafından velilerimizin alkışları eşliğinde coşkulu bir törenle tek tek verildi. Gecemiz bu şekilde kalplerde unutulmaz bir tat ve hafızalarımızda silinmez bir iz bırakarak nihayete ermiş oldu.
 
 
 
 
 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol