Silivri Facebook
banner88

MUTLU BOZOĞLU "BÜTÜN MAZLUMLARIN UMUDU TÜRKİYE"

BOZOĞLU "BÜTÜN MAZLUMLARIN UMUDU TÜRKİYE"

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Silivri İHH temsilciliği tarafından Suriye'de yaşayan savaş mağdurları için toplanan gıda yardım tırını uğurlama merasimine katıldı. Silivri'den hayırseverlerin katkıları ile yaklaşık 20 ton gıda maddesinin yüklendiği TIR Mimarsinan mahallesinden dualarla İdlib'e uğurlandı.

Silivri İHH Temsilciliği vasıtası ile toplanan ve 13.sü bugün İdlib'deki kamplara doğru yola çıkan yardım TIR'ı Mimarsinan Mahallesinde düzenlenen merasimler yola çıktı. Uğurlama merasimine AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Silivri Müftüsü İdris Çatmakaş, İHH Silivri Temsilcisi Mikail Yıldırım, İHH gönüllüleri ve vatandaşlar katıldı.

SAVAŞLARIN EN BÜYÜK MAĞDURU ÇOCUKLAR

Suriye'de devam eden savaş nedeni ile canlarını kurtarmak için İdlib'deki kamlara sığınan 1 milyonu çocuk, yaklaşık 3.5 milyon insanın yaşadığı İdlib'e gönderilmek üzere yola çıkan gıda malzemesi yüklü TIR'ın uğurlama merasiminde konuşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, "Dünya'da yaşanan bütün savaşların en büyük mağdurları çocuklar. Bizlerin gözümüz gibi sakındığımız çocukların tepelerine gözümüzün önünde bombalar yağıyor. Binlerce çocuk, kadın, yaşlı kamplarda açlık, hastalık ve soğukla mücadele ediyor. Devletimiz bu konuda elinden geleni yapıyor. Bizlerde özellikle çocuklar başta olmak üzere savaş mağduru kardeşlerimize imkanlarımız dahilinde elimizden geldiğince sahip çıkmak zorundayız. Bunu bize hem dinimiz hem de insanlığımız emrediyor. Dünya üzerinde yaşayan bütün mazlumların umudu Türkiye ve Türk milleti olmuş durumda. Bize düşen bu tarz yardımlara sahip çıkmak ve desteklemek. Bu güzel hizmetleri için İHH Silivri temsilciliğine ve katkısı olan bütün hayırseverlere çok teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun." dedi.

YILDIRIM "SİLİVRİ HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

İHH Silivri Temsilciliği adına konuşan Mikail Yıldırım ise konuşmasında "Birkaç kez gitme fırsatı bulduğum ve oradaki şartları ve zorlukları gördüğüm için sizlerin desteği ve katkısı ile yapılan bu yardımların kıymetini sizlere anlatamam. Orada insanlık namına her şeye ihtiyaç var. Bizlerde elimizden geldiğince Suriye'de yaşayan kardeşlerimize sahip çıkmaya ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Şuan 20 ton gıda maddesi ile yüklediğimiz ve bu güne kadar 13. TIR'ımız yola çıkmaya hazır. Bu aracın dolmasında Çanta mahallemizin çok katkısı oldu. Çanta mahalle sakinlerimize ve katkısı, emeği geçen, burada yanımızda olan herkese bütün Silivri halkına duyarlılıkları için çok teşekkür ediyoruz." dedi. konuşmaların ardında Silivri Müftüsü İdris Çatmakaş'ın yaptığı dualarla birlikte gıda yüklü yardım TIR'ı İdlib'e doğru yola çıktı.

Anahtar Kelimeler:
Mutlu Bozoğlu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol