Silivri Facebook
banner88

Mutlu Bozoğlu;" Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Rahmet ve Minnetle Anıyorum...

1O KASIM ATATÜRK'Ü ANMA VE ATATÜRK HAFTASI MESAJI

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, 10 Kasım Atatürk'ü anma ve Atatürk Haftası münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti'ni muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için birlik ve beraberlik içerisinde canla başla üretmemiz ve çalışmamız gerekiyor." Diyen Başkan Bozoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi;

Kurtuluş savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 80. yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyorum. Bütün dünyanın takdirini kazanmış, büyük önder, büyük komutan Mustafa Kemal Atatürk'ün, esaret ve yenilgiye boyun eğmeyen milletimize öncülük ederek başlattığı milli mücadele birçok zorluk ve imkansızlığa rağmen büyük bir kahramanlık destanı ile kazanılmış ve ardından Cumhuriyetimizi kurarak gelecek nesillere emanet etmiştir.

Büyük bir deha ve devlet adamı olmasının yanı sıra ileriyi de görebilen Gazi Mustafa Kemal Atatürk bizlere Cumhuriyeti emanet ederken, onu muasır medeniyetler seviyesine taşıma görevini de vermiştir. Bizler Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği Türkiye için görevimizin başındayız.

"Vatanını en çok seven, vatanına en çok hizmet edendir" sözü ile bizlere hedef olarak gösterdiği muasır medeniyet seviyesine çalışarak ve üreterek ulaşabileceğimizi de işaret etmektir. Bizler bu inanç ve düşünce ile bıkmadan usanmadan çalışacak ve Türkiye Cumhuriyetini birlik beraberlik içerisinde muasır medeniyet seviyesine hep birlikte taşıyacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 80. yılında bir kez daha minnet ve şükranla anıyor, bu vatanın bekası ve bağımsızlığı için can veren bütün şehit ve gazilerimize yüce Allah'tan rahmet diliyorum.

Mutlu BOZOĞLU

AK Parti Silivri İlçe Başkanı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol