Silivri Facebook
banner88

Mutlu Bozoğlu Tebrik ve Teşekkür Etti...

BAYRAM TEBRİĞİ VE TEŞEKKÜR MESAJI

Değerli Hemşerilerim;

Başı rahmet ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını geride bıraktık. Ramazan ayı boyunca İstanbul Büyükşehir Belediyemiz tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programı kapsamında ‘Gönlümüz bir soframız bir’ sloganı ile Silivri’mizin bütün mahallelerinde kurduğumuz gönül sofralarında yaklaşık 75 bin vatandaşımız ile bir araya geldik. Düzenlediğimiz sahur programları ile birçok STK ve dernek ve cemiyetler ile Ramazan gecelerini bereketlendirdik. SKM Başkanlığımızın yaptığı programlar ile birçok milletvekili, bakan ve milletvekili adaylarımızla siz değerli hemşerimizin kapısını çaldık. Buradan bir kez daha kapıları ile beraber, bizlere gönüllerini de açarak destek veren bütün Silivri’li hemşerimize canı gönülden teşekkür ediyor, mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.

Kıymetli Dostlar;

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı olarak bizler teşkilatımızın bütün kademeleri ile siz kıymetli hemşerilerimize hizmet etmek adına gece gündüz demeden çalışıyoruz. İstanbul’un en güzel ilçelerinden biri olan ve bütün güzellikleri ile bizleri bağrında büyüten güzide ilçemize hizmet etmek bizlerin boynunun borcudur. İlçemizde gerek sizler tarafından tespit edilen eksikliler gerek bizim tarafımızdan tespit edilen problemlerin çözümü noktasında İBB ve ilçe başkanlığımızın bütün imkanları ile sahadayız. Bizim amacımız Silivri’mize hak ettiği değeri kazandırmak ve bütün coğrafik, ekonomik, tarihsel ve doğal güzelliklerini muhafaza ederek, Silivri’yi AK hizmetlerle donatmak. Aynı hissiyat ve heyecanla 24 Haziran’da gerçekleşecek olan seçimlerde sizlerin de desteği ile; iktidarı boyunca Türkiye’yi dev hizmetler ve dev projelerle dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında yer almasını sağlayan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı sistemin ilk Başkan’ı yaparak daha güçlü bir Türkiye’nin önünü hep birlikte açacağız inşallah.

Ayrıca;

Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz iftar programlarına katkı ve  desteklerinden dolayı İBB Başkanımız Sayın Mevlüt Uysal beyefendiye, İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına, tiyatro ve kültürel etkinlikler için İBB Kültür Daire Başkanlığına,153 Beyaz Masa ekibine, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize, SKM Başkanımız Sayın Filiz Güler ve SKM ekibimize, İlçe Gençlik Başkanımız Şafak Karabina ve yönetimine İlçe Kadın Kolları Başkanımız Ülkenur Büke ve yönetimine, Belediye Meclis Üyelerimize, Mahalle Başkanlarımız ve yönetimlerine, bütün mahalle  muhtarlarımıza, İBB Açık Hava İftar Programları Silivri Sorumlusu Ekrem Yavuz ve Mehmet Çaylak beye, Köy ve Mahalle Komisyon Başkanımız Sami Barlas ve komisyon üyelerimize, ilçemizde faaliyet gösteren basın mensubu arkadaşlarımıza, İBB Açık hava iftar programı personellerine ve emeği geçen bütün teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramının birlik ve beraberlik ve kardeşliğimize vesile olmasını temenni ediyor, bayramınızı en kalbi duygularla kutluyor, saygı sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum.

                                                                                                                   MUTLU BOZOĞLU

                                                                                                                        İlçe Başkanı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol