Silivri Facebook
banner88

Saral Life İle Yeni Bir Hayat Başlıyor...

 

 

SARAL LİFE PROJESİ

Basın bülteni

 

Silivri ilk defa konsept bir projeye kavuşuyor!

Saral İnşaat Grubu, Silivri’ye çok özel bir proje sunuyor;

Saral Life..

Yeni konutlar bölgesinde, TEM ve E-5 otoyollarına ve şehir merkezi, yeni çevre yolu ve hafif raylı sistem ile yeni otogara çok yakın, sağlam zemin üzerinde özel konsept’te yeni bir proje hazırladı.

Nitelikli konut projelerine ev sahipliği yapmaya hazırlanan, üçüncü havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne bağlantı yollarına ulaşım kolaylığıyla ve merkezi hükümet tarafından geliştirilen farklı yatırım planları ile dikkat çeken Silivri, gayrimenkul yatırımları açısından İstanbul’un parlayan yıldızı olacak. İstanbul’un gayrimenkul yatırımları açısından en iyi bölgesi olmaya aday Silivri, Kuzey Marmara otoyoluna, üçüncü havalimanına ve yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ulaşım kolaylığı nedeniyle büyük önem taşıyor. Aynı zamanda Metrobüs hattının ulaşım projeksiyonun da yer alan Silivri yerleşim bölgesi olarak cazibesini arttırıyor.

Prim potansiyeli yüksek

Master planları oluşturulan ve planlı bir kentleşme başlatılan Yenimahalle bölgesi, doğayla bütünleşen bir yapılaşmaya da sahip olacak. Bu özellikleri sayesinde Silivri’de inşa edilecek olan konut projelerinin büyük getiri sağlayacağı belirtiliyor.

Saral İnşaat 45. yıllık güvencesiyle Yenimahalle’de Saral Life Projesi’nde 168 konut ve 10 adet ticari üniteyi sizlere özel ödeme planları ile her bütçeye ve her aileye uygun şekilde sunuyor. Projede 2+1 daireler 121 m2, 3+1 daireler ise 145 m2 ve 166 m2 olarak 2 ayrı alternatifli olarak hazırlandı. Geniş kullanım alanlı, fonksiyonel ve ergonomik tasarımlı daireler 340.000-TL’den başlayan lansman fiyatlarıyla satışa sunulacak. Bu kampanya süresi 30.Haziran.2016 ya kadar devam edecek.

Örnek bir ödeme planı vermek gerekirse 2+1 daire için;

1.kat, 2+1 dairenin fiyatı 340.000-TL den başlıyor..

 

1-   Peşin alımlarda uygulanan %7 indirim ile 316.200-TL ödeyecektir.

2-   %25 peşin, %75 konut finansmanı kullanmak isterse o zaman % 4 indirim  yapıyoruz.. o zaman bu dairenin fiyatı %4 indirim ile 326.400-TL oluyor. Bu tutarın %25’i olan 81.600 TL’si peşin, geriye kalan %75’ine tekabül eden 244.800-TL’sini konut finansmanı ile aylık %1.03 faiz oranında anlaşmalı bankamız Albaraka Türk’ten kullanabilecek ve 120 ay vadeli, aylık 3.564-TL ödeyerek daire sahibi olabileceksiniz.. inanılmaz bir fırsat!

3-   Vadeli alımlarda ise bu dairenin %35’ine tekabül eden 119.000-TL peşin, %65’i olan 221.000-TL tutarı da 24 ay vadeli olarak aylık 9.208-TL taksitlerle ve vade farkı olmadan toplam olan 340.000-TL liste fiyatını ödeyecekler.. veya düşük taksitler ve 4 ayda bir ara ödemeli sistemle de ödeyebilirler.

 

Burada alıcı kitlenin dikkat etmesi gereken en önemli konu şu; çevre de veya bölge de inşa edilen projelere baksınlar ve fiyat değerlendirmesini doğru yaptıklarında görecekler ki ortada inanılmaz ve prim potansiyeli çok yüksek bir proje duruyor ve onları bekliyor.

 

Saral Life projesinde ki dairelerin mahal listeleri ve teknik şartnameleri de müşterilere sunuluyor.. ıslak zeminler 1.sınıf seramik, odalar 1.sınıf laminat parke kaplama, mutfaklar, beyaz eşyalar (fırın, ocak, davlumbaz) banyolar seramik/fayans banyo dolabı ve duşakabinler, portmanto, iş odası, kapılar, süpürgelik, pervaz ve kartonpierler vs. hepsi sizlere özel hazırlandı.. hem de Saral güvencesi ve kalitesinde.

Saral Life Projesi 2.Mayıs gününden itibaren ön satışa başladı. Lansman fiyatları üzerinden avantajlı daire alanlar için yüksek prim potansiyeli taşıyan projede; 24 saat güvenlik konsepti, tüm dairelere kesintisiz genel jeneratör sistemi, yetişkinler ve çocuklar için yüzme havuzları, sosyal tesisleri, parklar, yeşil alanlar, yürüyüş yolları, her daireye ait 1 araçlık sabit kapalı otopark imkanı sunuluyor.

Silivri’de yaşayanlara huzurlu bir yaşam alanı sunmayı hedefleyen proje fiyatlarıyla da iddialı olacak. Çocuklar için oyun alanlarının da bulunacağı Saral Life’da açık havuzun yanı sıra su kaydırağı bulunuyor.

Saral Life projesi için ön talep topluyor

Saral İnşaat, Yenimahalle’de hayata geçireceği Saral Life için ön talep topluyor. 168 konutun yanı sıra 10 cadde dükkanların bulunduğu Saral Life için ön talepte bulunanlar fiyat avantajının yanı sıra öncelikli ev seçme fırsatından da yararlanacak. Tem Otoyolu bağlantı yolu üzerinde yükselecek olan proje, 11.000 m2 alan üzerinde inşa edilecek.

Önümüzdeki dönemde Büyükşehir Belediyesinin ulaşım planlamasıyla Silivri’deki yerlerin çok ciddi oranlarda prim yapacağını söyleyen Saral İnşaat Satış & Pazarlama Koordinatörü Hüseyin Kuru “Silivri’de ilk defa geliştirilen konsept projemizi tercih edenleri %1 KDV avantajının yanısıra anlaşmalı banka ile yapılan çalışma sonucunda konut kredisini aylık %0,89 lara çektik. Bu durumda konut finansmanı kullanan ve daire satın alanlara %4 oranında da bir indirim uyguluyoruz. Örnek vermek gerekirse 100.000-TL kredi için 48 ayda 2.570-TL veya 120 ayda 1.456-TL aylık taksitler olacak. Kredi kullanmayan müşterilerimiz peşin ödemelerde %7 fiyat indirimi ya da Saral İnşaat bünyesinde %35 peşin, kalan %65’i 24 ay vadeli veya ara ödemeli vade farksız ödeyerek daire alabilecekler.

Sadece Lansman dönemi için geçerli olan bu fiyat avantajı 30 Haziranda son bulacak ve Temmuz ayına %8 fiyat artışı ile gireceğiz. Daire alanlar ödeme planına göre 1 ayda %15 oranında evlerinin prim yapacağını söyleyebiliriz. Zaten bölge deki fiyatlara baksınlar ne demek istediğimi göreceklerdir’’ dedi.

Silivri bölgesinde kurulan Yenişehir’in bir parçası olan Saral Life, hem ev sahibi olmak hem de iyi bir yatırım yapmak isteyenler için gelecek vaat ediyor. Önümüzdeki dönemde Avrupa yakasında üçüncü havalimanına, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ve üçüncü çevre yolu bağlantı yollarına kolay ulaşım sağlanabilen yerlerin prim yapacağını söyleyen Saral İnşaat Satış & Pazarlama Koordinatörü Hüseyin Kuru,

“Kanal İstanbul projesinin açıklaması ile beraber Silivri’deki gayrimenkul yatırımlarının prim yapması kaçınılmaz.. bu bağlamda daire alanlar hem iyi bir lokasyonda yeni bir ev sahibi olmanın hem de ilerleyen dönemde karlı bir yatırım yapmış olmanın avantajını yaşayacaklar. Buradan ev alanlar iki kere kazanacak. Hem ev sahibi olacaklar hem de daha inşa aşamasındayken evlerinin değeri artmaya başlayacak.  İster yatırım ister oturum amaçlı olsun Saral Life’tan konut alan herkes karlı çıkacak. Doğru zamanda, doğru yerde, doğru projeyi konut alıcısıyla buluşturuyoruz. Saral Life alıcısına kısa vadede büyük getiri sağlayacak açıklamasında bulundu.

Hüseyin Kuru “Saral Life’ta daha çok aileleri hedefledik. Projemizde yapı yoğunluğu çok makul bir seviyede.. katta 4 daireli, 6 katlı bloklarımızla, Türk aile yapısına uygun inşa edilecek olan projemizde güçlü komşuluk ilişkilerinin kurulabileceği zengin sosyal donatılara yer verdik” dedi.

Kuru, Projede tüm dairelerin %1 KDV avantajıyla satılacağını açıklayarak “Yapılmakta olan 3. Boğaz Köprüsü Yavuz Sultan Selim’e ve 3. Hava Limanı’na da çok yakın mesafede bulunduğunu, ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 2019 projeksiyonunda yer alan hafif raylı sistem ve metrobüs güzergahının projenin yakınından geçeceğini ulaşım açısından çok avantajlı bir lokasyonda bulunduğunu” belirtti. 

Türk aile yapısına uygun zengin sosyal donatılarıyla dikkat çeken projede açık havuz, su kaydırağı, 24 saat kameralı güvenlik sistemi, merkezi sistem ısı pay ölçerli ısıtma sistemi, her daireye özel kapalı otopark imkanı, elektrik kesintilerinden etkilenilmemesi için %100 destekli jeneratör sistemi, su deposu, merkezi uydu yayını, açık ve kapalı spor alanları, çocuk oyun parkları, eğlence alanları, peyzaj parkları bulunuyor ve etrafında bulunan cadde dükkanları sayesinde yürüme mesafesinde tüm ihtiyaçların karşılanması sağlanıyor.

Rahat ve aydınlık bir gelecek için tasarlanan projede, planlı yapılaşma ve ferah konut dağılımı sayesinde güneş her zaman evlerin içinde olacak.

Projede faiz oranları;

48   ayda 0,89%

60   ayda 0,93%

72   ayda 0,98%

84   ayda 1,00%

96   ayda 1,01%

108 ayda 1,02%

120 ayda 1,03%

Proje ile ilgili daha geniş bilgi almak isteyenlerin www.sarallife.com.tr sayfasını ziyaret edebilirler veya 0531.554.56.560536.261.98.88 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol