Silivri Facebook
banner88

Selami Değirmenci ve Hüseyin Dertop Basınla Buluştu…

Selami Değirmenci ve Hüseyin Dertop Basınla Buluştu…

Demokratik Sol Parti Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Dertop ve Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci basın mensupları ile bir araya geldi…

Çeltik Çamlık Restoran’da bugüne kadar görülmemiş bir basın ordusu karşısında önce Hüseyin Dertop yaptığı konuşmada “biz oy bölmek için değil iktidar olmak için yola çıktık.” Dedi.

Selami Değirmenci CHP’de yapılan haksızlıkları anlattı. "Partinin trilyonlarını anketlere verildi. İlçemizde arkalarda çıktı belediye başkanımız, 39 ilçe arasında sondan 3. Çıkan belediye başkanımız için MYK ve PM ret oyu verdi. Genel başkanlıktan istifa ederim diyen Kılıçdaroğlu’na yetki verildi ve 5 adaydan 4 adayı açıkladı.

Diğer adayların hakkı yok muydu?"

SİLİVRİ’Yİ DAHA KÖTÜ DURUMA GETİRECEK

10 yılda yaptığı, benim yaptığım su şebekesinin bile karşılığı değildir. Hadi 5 yıl sabrettin ikinci beş yılı vermeyecektin. Başarılı olsa niye karşı çıkalım. Silivri’ye yazık değil mi? Size yazık değil mi? Bunu sorgulamak gerekmez mi? 10 yıl kötü çalışmış bir yönetim bir beş yıl daha Silivri’yi daha kötü bir yere getirecek.

Kimin siyasi atık olduğu yaptığımız toplantıda ortaya çıktı. Trafik sorunu var ama otopark sorunu yok dedi. Nasıl otopark sınırı olmaz? İnsanları kan kusturacaksınız, en ufak belgeden para alacaksın. 1994 yılından beri 100 kişilik kent konseyi ile yönetiyorduk. Çok acil Silivri’yi ayağa kaldırmak lazım. Silivri’yi bu hale getirmiş kişilerin elinde kalırsa yazık olacak. Genç parti konusu var. O tarihte partiden ihraç edildim. O aşamada AK Parti’den aday olmam istendi. Ben Genç Parti’ye girdiğimde O CHP’deyken istifasını verdi Genç Parti’yi yönetti. İnsanlara dürüst olmak zorundayız. Şu dönemde dürüst bir belediye başkanı olsa kimse aday çıkmazdı. TÜRAM iyi bir proje ama hangi çiftçimiz para kazandı. Geleceğinizi çocuklarınızın geleceğini düşünün.

Bir basın mensubu “sizin hakkınızda alzaymır olmuş, yaşı yetmiş olmuş dedi siz cevap verecek misiniz? Diye sordu.

Selami Değirmenci “çok şükür hiçbir hastalığım yok! Çok sağlıklıyım, ağır depresyon geçirmiyorum. Depresif ilaç kullanmıyorum.” Cevabını verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol