Silivri Facebook
banner88

Şenocak Öğrencileri Tebrik Edip Başarı Diledi...

SİLİVRİLİ ÖĞRENCİLER YKS ÖNCESİ GOLF İLE STRES ATTILAR

İBB, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Marmara Golf Kulübü ve Gençlik Golf Akademisi iş birliği ile YKS öncesi moral amaçlı çeşitli okullardan yaklaşık 500 kişiden oluşan 12. sınıf öğrencilerine golf turnuvası düzenlendi. Silivri de bulunan devlet ve özel okullardan öğrenci guruplarının katılımı ile düzenlenen turnuva Silivri Seymen de bulunan golf sahasında gerçekleştirildi. Turnuvanın kupa ve ödül törenine AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Rumeysa Kadak, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Osman Şavaş, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Bulut, Silivri Milli Eğitim Şube Müdürleri Erdal Aslan, Alpay Yavuz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İLK KEZ GOLF OYNAMA HEYECANINI YAŞADILAR

AK Parti Silivri ilçe yönetim kurulu üyesi ve eski milli takım golf hocası Adnan Salmanlı’nın koordinatörlüğü ve hakemliğinde gerçekleşen turnuva sonrası katılımcılar tarafından turnuvada dereceye giren takımlara kupaları ve hediyeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Hayatlarında ilk kez golf oynama heyecanını yaşayan genç öğrenciler ile kupa töreni sonrası AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak golf öğrencileri ve katılımcılarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Silivri Milli Eğitim Müdürlüğü, Marmara Golf Kulübü ve İstanbul Gençler Golf Akademisi iş birliğinde, Marmara Golf Tesislerinde turnuva düzenlendi. Çeşitli liselerden 500 öğrencinin katıldığı turnuva renkli görüntülere sahne oldu. Öğrenciler kıyasıya mücadele verirken, dereceye giren okulların temsilcilerine ödülleri AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak ve AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu tarafından takdim edildi.

ŞENOCAK ÖĞRENCİLERİ TEBRİK EDİP BAŞARI DİLEDİ

Golf oynayarak moral bulan öğrencilerle sohbet eden Şenocak, program sonunda katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Turnuva ile ilgili konuşan Şenocak, "Bugün genç kardeşlerimizin gerçekleştirdiği sportif faaliyet vardı. Biz de kendileriyle beraber olduk. Gençlik yıllarımızı da biraz andık. O anlamda genç kardeşlerimizin sinerjisine ortak olduğumuz bir faaliyet oldu. Bütün öğrencilerimizi tebrik ediyor, girecekleri sınavda başarılar diliyorum" dedi.

Silivri'de YKS sınavına hazırlanan 500 öğrenci, golf turnuvası ile stres atarken, etkinliğe katılan AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak, program sonrası gençlerle özçekim yaptı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol