Silivri Facebook
banner88

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Açıklaması...

-- BASIN AÇIKLAMASI –

Silivri İlçesi, Kavaklı Mahallesinde 28/09/2017 tarihinde bir araçtan gerçekleştirilen hırsızlık olayı ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmıştır.

Yapılan soruşturma kapsamında hırsızlık olayını gerçekleştiren kişinin şüpheli S.K olduğu, adı geçen şüphelinin başka şüpheliler ile suç örgütü faaliyeti çerçevesinde bir çok nitelikli hırsızlık olayına karıştığı tespit edilerek suça iştirak eden diğer şüphelilerin ve işledikleri suçların tespiti ve delillendirilmesi amacıyla teknik ve fiziki takip yapılmıştır.

Yapılan araştırmalar neticesinde ilçemizde ve İstanbul'un diğer ilçelerinde hırsızlık suçlarını işleyen ve bu suçlara iştirak ettiği iddia edilen diğer şüphelilerin açık kimlik ve adres bilgileri tespit edilmiştir. Kimlik bilgileri ve adresleri tespit edilen şüpheliler H.A., N.E., G.K., M.K., C.U., E.Y, H.A ve H. T Başsavcılığımızın talimatı üzerine Silivri İlçe Jandarma Komutanlığınca 05/12/2017 tarihinde gözaltına alınmış. Aynı tarihte konutlarında ve işyerlerin de yapılan aramalar sonucunda bir çok çalıntı eşya ile 36.700 TL nakit para, ruhsatsız tabanca, fişekler, kar maskeleri demir kesme aleti gibi malzemeler ele geçirilmiştir.

Gözaltına alınan şüphelilerden S.K'nın başka bir suçtan Ceza infaz Kurumunda tutuklu bulunduğu tespit edilmiştir. Diğer firari olan bir şüphelinin ise aranmasına devam edilmektedir. Silivri İlçesi ve Trakya bölgesinde toplamda pek çok hırsızlık suçu işledikleri değerlendirilen şüpheliler hakkındaki soruşturma halen devam etmektedir. Kamuoyuna ve tüm Basın Yayın kuruluşlarına saygı ile duyurulur.

06/12/2017 Hüseyin GÜMÜŞ

Cumhuriyet Başsavcısı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol