Silivri Facebook
banner88

Silivri'de Muhteşem Kutlama...

SİLİVRİ’DE 23 NİSAN KUTLAMASI

Silivri’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği çelenk sunma töreni ve Turgut Reis İlkokulu’nun sahne programlarının yer aldığı resmi kutlama töreni ile başladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilen resmi tören ile başladı. Program Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından Turgut Reis İlkokulu’nun sahne gösterileri ile devam etti. İstanbul Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Cumhuriyet Başsavcı Vekili Muhammet Burak Gürbüz, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Hazım Tamer Dodurka, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Güngör Kırarslan, İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, İstanbul Büyükşehir ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti, oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş etkinliğe katıldı.

ÖDÜLLERİNİ PROTOKOL ÜYELERİNDEN ALDILAR

Turgut Reis İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı kutlama programı Silivri Belediyesi tarafından kurulan sahnede gerçekleşti. Öğrencilerin günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptığı etkinlik, miniklerin ritim gösterisi, piyano dinletisi, Kafkas Halk Oyunu gösterisi, Taekwondo gösterisi, İlçe Şiir Okuma Yarışması Birincisi Feyzanur Vardar’ın 23 Nisan konulu şiirini okuması, Silivri Yöresi halk oyunları ve çocuk korosunun mini konseri ile devam etti. İlçe genelinde düzenlenen 23 Nisan konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalya, plaket ve hediyeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Hazım Tamer Dodurka, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve İstanbul Vali Yardımcısı İsmail Gültekin tarafından takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol