Silivri Facebook
banner88

Silivri Hikayesi Başlıyor...
SİLİVRİ HİKAYESİ BAŞLIYOR...
Silivri'nin tarihsel, coğrafi ve yöresel açıdan gerçekleştireceğimiz, en yeni ve en net görüntülerinin yer aldığı hayatın kare kare paylaşıldığı bir proje SİLİVRİ HİKAYESİ...

Silivri'nin bütün mahallelerinde gerçekleştirilecek çekimler sonrasında mahalle halkının günlerini nasıl geçirdiği, geçmişten bugüne kadar gelen hikayeleri, örfleri, ananeleri, mahalleye has yemekleri vb. herşey SİLİVRİ HİKAYESİ'nde hayat bulacak. 

Silivri Merkez dahil bütün mahallelerde bulunan tarihi yerlerin daha önce hiç duyulmamış hikayelerinin de yer alacağı proje de kah gülecek, kah duygulanacak, kah da şaşıracaksınız. 

Kendi müziği, kendine has birçok özelliği olacak proje de Silivri'nin en güncel DRONE ile çekilmiş görüntülerine de yer verilecek. Gazete Silivri ailesi olarak başlayacağımız proje yaz aylarında sona erecek. Silivri Belediyesi Önder Yılmaz sahnesinde gerçekleştirilecek gala da siz Silivrililer ile buluşacak. 

Siz de maddi, manevi bu proje de yer almak istiyorsanız iletişim için 0531 597 17 19 no'lu numaradan ve [email protected] adresinden bizlere ulaşabilirsiniz...

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol