Silivri Facebook
banner88

"Sizin Bayramınız Bizim Felaketimiz Olmasın!"

10 günlük bayram tatilinde hayvan barınaklarında yeterli bakım olmayacağını savunan hayvan hakları Silivri temsilcisi Şükran Sunç Çakır, Silivri hayvan barınağını ziyaret etmek için vatandaşlara davetiye çıkardı…

Şükran Sunç Çakır iletişim numarasını vererek duyarlı vatandaşlara seslendi.

“Bayram tatili boyunca Silivri barınak ziyareti için bizlerle kimler beraber olmak ister iletişim tel: 0506 556 80 70”

HayKonfed’ in çağrısına da yer veren Şükran Sunç Çakır,” bizden başka kimsesi olmayan hayvanlarımıza sahip çıkalım bayramda onları yalnız bırakmayalım.” Dedi.

HayKonfed duyurusu şöyle: Bayramda KİMLER HANGİ ŞEHİRDE HANGİ BARINAKTA olacaklar? Gideceğiniz barınakları ve karşılaştığınız sorunları BİZE YAZIN. 10 günlük bayram tatilindeTürkiye'de belediye barınaklarındaki HAYVANLAR İÇİN ÖLÜM geliyor. Ben hayvan severim diyen herkes, mutlaka bir BARINAK ZİYARETİ yapmalı. Çünkü, veteriner ve görevliler 10 günlük bayram iznine gidecekler ve 10 000 lerce hayvan AÇLIK ve SUSUZLUKTAN ÖLECEK... İnsanların BAYRAMI, hayvanların FELAKETİ olmaması için bu bayram belediye barınaklarında OLMAMIZ gerek.

''Bayramda Barınaklardayız.. Açlığa, Ölüme Karşı" ETKİNLİK SAYFASINA hangi barınağa gideceğinizi yazın, sorunla karşılaşırsanız telefonlarımızdan bize ulaşın ve barınak ziyaretinin fotoğraf ve bilgilerini de bizimle ve etkinlik sayfasında paylaşın.

ETKİNLİK ve BARINAK ZİYARETLERİ İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER:
1.Hem HayKonfed hem de ETKİNLİK sayfasını sürekli takip edip sizler de ZİYARET ve KARŞILAŞTIĞINIZ SORUNLARA İLİŞKİN bilgilendirmelerinizi ''Bayramda Barınaklardayız..Açlığa, Ölüme Karşı" etkinlik sayfasında yapın.

2. Facebookta HayKonfed https://www.facebook.com/HayKonfed/?fref=ts Sayfasına gireceksiniz. Orada en başa tutturlumuş olan "Bayramda Barınaklardayız. Açlığa Ölüme Karşı" ETKİNLİK sayfasının bütün arkadaşlarınıza gitmesini sağlayın. Bunun için sayfa başındaki etkinlik linkini tıklayacaksınız. Etkinlik sayfası açılınca, sol üst köşede PAYLAŞ butonu çıkacak. Paylaş BUTONU ndan ARKADAŞLARINI DAVET ET yazısını tıklayıp, AÇILAN PENCEREDE TÜMÜNÜ DAVET ET tıklayıp, alt tarafta DAVET GÖNDER i tıklayacaksınız. Bu ETKİNLİK SAYFASI listenizdeki tüm arkadaşlara gidecek.

3. Etkinlik sayfasında ORMAN SU İŞLERİ MÜDÜRLÜKLERİNE ve BELEDİYELERE olan yazılar var. Bu yazıları bu kurumlara bayram öncesi yolladık. Sizler de bu yazılarda neler talep ettiğimizi öğrenin ve uygulamaları takip edin. 
a) Müdürlüklerden, bayram boyunca belediye bakımevlerini denetlemelerini ve acil durumlar için müdürlük acil ihbar hattı oluşturmalarını istiyoruz.
b) Belediyelerden ise, bakımevinde bayram boyunca hangi veteriner ve görevlilerin çalıştığını ismen yazmalarını, bakımevinde tedavileri ve beslemelerin aynen devam etmesini, bayramda ziyaretçiler için ziyaret saatlerini yazmalarını, hasta yaralı acil vakalar için HANGİ TELEFONLARIN aranacağını yazmalarını istiyoruz.
Haberleşmeye devam ediyoruz. 
Sevgiler... 
Nesrin Çıtırık/ HayKonfed Başkanı.

0553 9172797 / 0554 8291251 / 0537 6535546 / 0532 2721010 
0538 2796282 / 0541 6932535

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol