Silivri Facebook
banner88

Ülkü Ocakları'ndan Atatürk için özel program...

Ülkü Ocakları'ndan Atatürk için özel program...

Silivri Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk için özel bir program düzenledi. Atatürk'ün tiyatro oyunuyla anlatıldığı ve sevdiği şarkıların seslendirildiği program, gelen şehit haberlerinin ardından yarıda kesildi.

Haber: Alparslan ERMİŞ

Silivri Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk için özel bir program düzenledi. Pazartesi günü Silivri Önder Yılmaz Tiyatro Salonu'nda 19.30'da başlayan Programa; İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Erdi Aktunç ve İl Başkan Yardımcıları, MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve İstanbul 3. Bölge Başkanı Erhan Özkök'ün yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

'GÖREVİMİZ YILMADAN İLERLEMEKTİR'

Açış konuşmasını yapan Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel, "Yurdumuzun aydınlık yarınlarını ellerinde tutan biz ülkücülerin görevi, Mustafa Kemal Atatürk'ü anlamak ve anlattıkça gösterdiği yolda Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in izinde, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin emrinde yılmadan ve yorulmadan ilerlemektir" diyerek davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Bedel'in ardından konuşma yapan MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, "Ülkü Ocaklarının yiğit Bozkurtları, Asenaları. Hepinizi en kalbi duygularla muhabbetle, hürmetle selamlıyorum. Silivri Ülkü Ocakları'na böyle bir anlamlı programla bizleri de bir araya getirdiği için şükranlarımı sunuyorum" dedi.

'TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ FİKRİNİN

EN SAĞLAM TAŞLARINDAN BİRİ'

İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Erdi Aktunç ise, "Sizlerinde iştirak etmiş olduğu bu kıymetli program, içerisinde çok kıymetli bir mana bulunduruyor. Çünkü Türk Milleti'nin ruh köklerinden beslendiği, büyük Türk Milliyetçiliği fikrinin 20'nci yüzyıldaki en sağlam taşlarından biri olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anmak üzere burada toplanmış bulunmaktayız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Trablust'tan Balkan Harbi'ne Kanal'dan Kurtuluş Savaşı'na büyük bir fedakarlığı ve büyük bir yılmazlığı ortaya koymuştur. Hiç bir zaman mücadeleden kaçınmamış, her zaman mücadeleye atılmıştır. Kendisinin bir çok meziyeti ve başarısı vardır. Lakin biz bugün Atatürk'ün ortaya koymuş olduğu fikir sisteminden söz etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

ŞEHİTLER NEDENİYLE

PROGRAM YARIDA KESİLDİ

Yapılan konuşmaların ardından Ali Solmaz Tiyatrosu tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bilinmeyen yönleri tiyatro oyunu gösterildi. Büyük alkış alan oyunun ardından Rumeli Müzik Grubu, Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirdi.

Müzik grubunun şarkıları seslendirdiği sırada, İstanbul Çekmeköy'de askeri helikopterin düştüğü ve 4 askerimizin şehit olduğu haberinin öğrenilmesinin ardından program yarıda kesilerek sonlandırıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol