Silivri Facebook
banner88

Volkan Yılmaz:" AK Partili Kardeşlerimiz ile MİLLİ BEKA için Yürüyoruz."

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Silivri İlçe Başkanlığımız tarafından geniş katılımlı teşkilat toplantısı düzenlendi. Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayımız ve MYK Üyemiz Volkan Yılmaz, İstanbul İl Başkan Yardımcımız Şenol Türkyılmaz, İlçe Başkanımız Zafer Yalçın, Kadın Kolları Başkanımız Sema Arcan, Ülkü Ocakları Başkanımız Özgür Bedel ve partimizde dünden bugüne görev almış teşkilat mensuplarımız ile ocak başkanlarımız katıldı. Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli’nin takdirleri ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleriyle Silivri Belediye Başkan Adayımız olan Volkan Yılmaz, teşkilat mensuplarımızla bir araya gelerek istişarede bulundu.

Programın açılış konuşmasını İlçe Başkanımız Zafer Yalçın yaptı. Cumhur İttifakı’nın çalışmalarından bahseden Yalçın, “Milliyetçi Hareket Partisi Silivri teşkilatı olarak seçimlere hazırız. Yoğun çalışma ile 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkacağız. AK Parti ve MHP teşkilatları Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun bir hareketle, güç birliği ile çalışmaktadır. Bu güç birliğinin önünde hiçbir engel duramaz. Allah nasip ederse Silivri’de Cumhur İttifakı kazanacak ve bu gidişata dur diyeceğiz” açıklamasında bulundu.

Selamlama konuşması yapan Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayımız Volkan Yılmaz, Silivri’de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının altını çizdi. Arzulanan bir seçim dönemine girdiklerini anlatan Yılmaz, “Hep bugünü hayal ettik ve o gün geldi çattı. Ben tüm dava arkadaşlarımın gözünde zafer gününü görüyorum. Çünkü o inanç ve o güç bizde var. Silivri’de dünden bugüne görev alan dava arkadaşlarım, sizlerin sayesinde bunu başaracağız. Hep birlikte el ele vereceğiz, gönül gönüle vereceğiz ve adeta bir tarih yazacağız” dedi.

Cumhur İttifakı’nın oluşumundan bahseden Yılmaz, Türk Milleti’nin büyük bedeller ödediğini ifade ederek, AK Parti ve MHP arasındaki güç birliğinin milli bir duruş olduğunun altını çizdi. “Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben” diyen bir genel başkanın yanında siyaset yapmaktan şeref duyduğunu ifade eden Yılmaz, “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, her şeyden önce devletin bütünlüğünü ve milletin birliğini ön planda tutmaktadır. Cumhur İttifakı bu yüzden ortaya çıkmıştır. Bugün geldiğimiz noktada AK Partili kardeşlerimiz ile milli beka için yan yana yürüyoruz. Çünkü derdi millet olan, derdi devlet olanlar, mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır diyerek hareket etmek zorundadır. Silivri başta olmak üzere İstanbul’da ve Türkiye’de Cumhur İttifakı başarılı olacaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi mensupları, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sn. Binali Yıldırım’a destek vererek kazanmasını sağlayacaktır. Çünkü beka için milli karar, cumhur için istikrar diyerek çıktığımız bu yolda, Cumhur İttifakı’nın önemi ve manası bunu gerektiriyor.

İnanıyorum ki, 31 Mart seçimlerinden galip gelerek Silivri’de surda bir gedik açacağız; özlenen, beklenen üretken belediyecilik anlayışıyla ilkleri yaşatacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.

Program, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Muhayyer Vatandaş 5 yıl önce

Bu belediye başkanı aday, bu iki çocuğa siyasi simge yaptırmaya hiç mi vicdanı sızlamadı.
Biraz izan, feraset, akıl, vicdan ya.
İnsanda biraz Allah korkusu olur. Böyle bir şey olabilir mi ya? Bir de sırıtmış. Ayıptır yahu ayıptır. VAllahi ayıptır, yazıktır, günahtır.