Silivri Facebook
banner88

Volkan Yılmaz Gönülleri Fethetti, Demet ve Alişan Coşturdu

Yılmaz gönülleri fethetti, Demet ve Alişan coşturdu

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz’ın davetiyle yapılan ve binlerce Silivrili’nin katılımıyla gerçekleştirilen Nevruz-Yenigün kutlaması unutulmaz anlar yaşattı. Ünlü sanatçılar Demet Akalın ve Alişan konser verdi.

Silivri’de Nevruz-Yenigün kutlaması gerçekleştirildi. Akşam 20.00’da başlayan etkinlik kapsamında ilk olarak Atatürk Meydanı’nda örs üzerinde demir dövüldü. Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın birlikte demir döverek ateş üzerinden atladı.

Programın eğlence bölümünde ise festival alanında kurulan dev sahnede ünlü sanatçılar Demet Akalın ve Alişan konser verdi. Soğuk havaya rağmen binlerce vatandaşın festival alanını hınca hınç doldurması dikkat çekti. Konser öncesi alanda toplanan binlerce Silivrili’ye seslenen Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, “Yola çıktık geliyoruz. Allah’ın izniyle sizlerle beraber kucaklaşacağımız gün yaklaşıyor. Silivri’ye hizmet umudu olduk. Çocuklarımız, gençlerimiz, analarımız, babalarımız herkesin mutlu olacağı bir Silivri’yi birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Hizmetten uzak kalan Silivri’nin kaderini değiştireceklerini belirten Yılmaz, “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Tüm mahallelerimiz hizmete doyacak. Kültür merkezleri, yöresel pazarlar, ulaşım yatırımları, eğitim yatırımları ile Silivri’yi mega kent yapacağız. Bir şey değişecek her şey değişecek” mesajı verdi.

DEMET AKALIN VE ALİŞAN DOYASIYA EĞLENDİRDİ

Yılmaz’ın konuşmasından sonra sahneye çıkan Demet Akalın ve Alişan sevilen şarkılarını seslendirdi. Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği ünlü sanatçılar Volkan Yılmaz’a sık sık övgüler yağdırdı. Seçimlerde başarılar dileyen sanatçılar tekrardan konser için gelmek istediklerini söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol