Silivri Facebook
banner88

HAKAN ŞÜKÜR FUTBOLCULARA SÖZ VERDİ... (VİDEO)

HAKAN ŞÜKÜR FUTBOLCULARA SÖZ VERDİ...

SİLİVRİ’DE bir dizi ziyarette bulunan Milletvekili Hakan Şükür çok önemli bir konuda Silivrisporlu futbolcularla bir araya gelip müjdeli bir haber verdi: “Türk futbolundaki yaş sorununa destek vereceğim”…

Bugün Silivrisporlu futbolcuların “B.A.L ve 3. Lig futbolcularının en önemli sorunu olan 25 yaş ile 30 yaş arasında kadroda sadece 6 futbolcu bulunması ve bunun 4 kişisinin oynayabildiği önce insan haklarına aykırı, sonra da erken yaşta futbol hayatlarının bitmesine neden olan uygulamanın kaldırılması” talepleri oldu.

Silivrispor’un efsanevi kaptanı Özgür Kurt “geçen sene şampiyon olan takımın kaptanıydım, bu sene yaşımdan dolayı oynayamıyorum… Önce insan haklarına aykırı olan bu durumun düzeltilmesi gerekir” dedi.

Hakan Şükür “ben 36 yaşında futbolu bıraktım, eğer bu ligde olsaydım oynayamayacaktım. Bu konuda çalışmalarımız var ama size destek olacağıma söz veriyorum ayrıca sayın bakanımıza ileteceğim bu konuyu” dedi.

Daha sonra 3 penaltı atan Hakan Şükür bunlardan ikisini gole çevirdi. İkinci penaltıyı çapraz vuruşla gole çeviren Şükür alkış aldı.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol