Silivri Facebook
banner88

PARKKÖY SAHİLİNE PİSLİK AKIYOR. ÖZEL VİDEO HABER

PARKKÖY SAHİLİNE PİSLİK AKIYOR. ÖZEL VİDEO HABER

PARKKÖY Aşıklar Tepesi ismiyle anılan yerde tam bir felaket yaşanıyor… Pis su kanalı bulunmayan bölgenin bütün pisliği önce rögardan taşıyor sonra Parkköy sahiline gidiyor.

Geçen ay aynı bölgede yaşayan vatandaşların şikayeti üzerine yaptığımız haber sonrası İSKİ Silivri ekipleri üçüncü bir rögar eklemiş ve üstünü kapatmıştı… Günde en az üç dürt kez vidanjörle çekilmesi gereken pis su, ihmal yüzünden yine taştı.

BUNLARI YAPANLAR UTANSIN

Taşan pis su yakındaki evlerin alt katlarına dolması sonucu vatandaşın eşyaları pislik içinde kalıyor. Silivriliyiz.com bölgeye gittiğinde halkın tepkisiyle karşılaştı ve feryatlarını sizlere tekrar duyuruyor. Bir vatandaş “bunları yapanlar utansın” derken bir diğeri “halılarımızı attık ne yapacağız” diyordu.

İSKİ Silivri Şube Müdürü Faruk Dikmen ile önceki haberimizden sonra yaptığımız görüşmede “yatırım dairesi başkanlığı tarafından programa alındı” demişti. Bu programın yıllar sonra yapılması olasılığına karşı acil çözüm aranıyor.

Bölgeden ayrılırken bir vatandaşın “bu ramazan mübarek günde bizi pislik içinde bırakanları Allaha havale ediyorum” demesi çok anlamlıydı.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol