Silivri Facebook

Silivri Afet Bölgesi İlan Edilsin
 
Kaynak : Yeni Şafak
 
İSTANBUL (A. A)
Yağışlar dolayısıyla 300'e yakın binada su baskını meydana geldiğine dikkat çeken Turan, "Çoğu yazlık olan binaların sahibinin ilçedeolmamasından dolayı bu sayının artmasından endişe ediyoruz" dedi.
 
Turan, ilçedeki Semizkumlar Mahallesi Altınorak mevkiinde dere yatağı bulunmadığını ve özellikle bu bölgede ciddi oranda su baskını yaşandığını dile getirerek, "Söz konusu su baskını nedeniyle yollarımızda bozuldu. Bununla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. Silivri'nin afet bölgesi ilan edilmesini istiyoruz" diye konuştu.
 
Su baskınından mağdur olan ve Toplu Konutlar mevkiindeki çadırlarda yaşayan vatandaşların da Silivri Kapalı Spor Salonu'na alındığınıkaydeden Turan, bu kişilerin tüm ihtiyaçlarının karşılandığını söyledi.
 
Hüseyin Turan, İBB ekipleriyle kurdukları büfelerde mağdurlara yiyecekde verildiğini bildirdi. Turan, özellikle, bölgedeki Tuzla Deresi ve Boğluca Deresi vadileri, Mimar Sinan ile Piri Mehmet Paşa mahalleleri ve Yeni Mahalle'deki konutalanlarında gerçekleşen su baskınlarıyla ilgili tahliye çalışmalarına ağırlık vereceklerini kaydetti.
 
Foto : Cihangir Davutoğlu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol