Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİ GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ.(CANLI YAYINLANACAK)

SİLİVRİ GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ… (CANLI YAYINLANACAK)

SİLİVRİ Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 19 Mayıs 2013 Pazar akşamı 19.30’da Silivri Belediyesi önünde başlayacak GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ Silivriliyiz.COM İnternet Gazeteniz tarafından canlı olarak yayınlanacak…

Silivri Belediye Başkanı Özcan IşıklarReyhanlı’da meydana gelen patlamalarda hayatını kaybeden vatandaşlarımızın büyük acısı içindeyiz. Hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan Rahmet, yakınlarına başsağlığı yaralılara ise acil şifalar diliyorum. Toplumdaki hassasiyetimizi dikkate alarak, 19 Mayıs Gençlik Şölenimiz kapsamında gerçekleşecek konser programımızı iptal ettik. Haince yapılan bu saldırılar bizi yıldıramaz, geri adım attıramaz ve sindiremez. Sokağa çıkarak hep birlikte yürüyeceğiz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle organize ettiğimiz Gençlik Yürüyüşümüzü coşkuyla gerçekleştireceğiz. Hemşerilerimi birlik olduğumuzu, hep birlikte büyük bir güç olduğumuzu göstermek üzere Gençlik Yürüyüşümüze bekliyorum dedi.

Bu çok özel günde yürüyüşe katılamayanlar için muhteşem GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜNÜ canlı olarak Silivriliyiz.COM’da izleyebilirsiniz. Komşusunu, arkadaşını, esnafı, işçiyi ve Atatürk’ün yolunda olduklarını her fırsatta gösteren GENÇLİĞİ izlemek için, ana sayfamızdaki canlı yayını izlemeniz yeterli olacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol