Silivri Facebook

Silivri Tanıtımına Büyük Katkı
 
Silivri'nin tanıtılması için, elinden gelen her imkanı sonsuz kullanan Silivri Belediye Başkanı'nın da tanıtım  açısından değerlendirerek Popstar Tayfun'a olduğu gibi SH Dijital'e de manevi destek olduğunu ADAY DESTEK(tıklayın) sayfasından görebiliyoruz.
 
Silivri'nin tanıtılması için elden gelen herşeyin yapılması gereklidir görüşünü ben de benimsediğimden Silivri Belediye Başkanı Sayın Hüseyin TURAN'ın şahsında tüm destek verenlere teşekkür ederim. (Destekleyenler Sn.Serpil ALTINÖRS, Hürbakış Gazetesi, Sn.Kamil BİLİCİ)
 
SH Dijital, konuyu kamuoyuna şu şekilde bildirmiş. 
 
SH DİJİTAL YAYINCILIK, ÖZGÜR YAZILIM ALANINDA ÖDÜLE ADAY
Merkezi Silivri' de bulunan Kaan Göktaş yönetimindeki SH Dijital Yayıncılık Şti., Linux Kullanıcıları Derneği (LKD) tarafından bu yıl 6. kez düzenlenen "Yılın Pengueni Ödülleri" nde "En İyi Kurumsal Kullanıcı" dalında ödüle aday gösterildi.
"Yıl içerisinde özgür yazılımları Türkiye'de en yaygın ve verimli biçimde kendi bünyesinde kullanmış olan kurum" lara verilen "En İyi Kurumsal Kullanıcı" kategorisine aday gösterilen SH Dijital' in adaylık gerekçesi, "Web tasarım ve dijital yayıncılık alanında tüm server, iş istasyonu ve kişisel bilgisayarlarında özgür yazılım kullanıp bunu müşteri ve ziyaretçilerine deklare ederek, yayınlarına devam eden basılı dergi, gazete, dijital ortamda yayın yapan haber ve hizmet portalları ile ticari amaçlı üçüncü şahıslara sunulan tüm hizmetleri özgür yazılım ürünleri ile hazırladıkları için" olarak deklare edildi.
SH Dijital Yayıncılık Şti. , ödül maratonunda Galatasaray Üniversitesi, Kamil Koç Otobüsleri A.Ş., Malatya İnönü Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi gibi isimlerle yarışacak.
 
KÜÇÜCÜK yanlış anlaşılmalar var düzeltmek isterim.
 
1-"Ödül alacak penguenler, sizlerin göstereceği adaylar arasından, dernek üyelerimizin oylarıyla belirlenecek" der derneğin ANASAYFA(tıklayın)'sında.
 
Yani duyuruda belirtildiği gibi Dernek kimseyi aday GÖSTERMİYOR. Herkes KENDİNİ veya dilediğini BU LİNKTEN(tıklayın) aday gösterebiliyor.
 
2- "Geçtiğimiz yıl içerisinde özgür yazılımları Türkiye'de en yaygın ve verimli biçimde kendi bünyesinde kullanmış olan kurum" lara ilave olarak. Şu bilgi geçiyor. " Bu ödül kurumlara verilmektedir. Ödüle bilgi işlem teknolojileri ile profesyonel olarak ilgilenen kurumlar aday olamaz".
 
Yani; "SH Dijital Şirketi adaylığını açıklamakla/kabul etmekle açıkça Bilgi İşlem Teknolojileri ile ilgili bir şirket değildir". diye kabul ediliyor.
 
3- Adaylık gerekçesi, derneğin değil, aday gösterenin iddiasıdır.
 
4- BURADA(tıklayın) belirtildiği üzere, 8 Nisan'a kadar aday gösterilme devam edecektir. Çok daha büyük kurumlar da gelebilir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol