Silivri Facebook
banner88

Emniyet Müdürü Taner Ertürk Çizgi Koleji Kariyer Günlerine Katıldı

ÇİZGİ KOLEJİ KARİYER GÜNLERİ

Çizgi Koleji Silivri Kampüsü “Kariyer Günleri” kapsamında Silivri Emniyet Müdürü Taner Ertürk ve değerli eşi Ayşegül Ertürk’ü ağırladı.

Çizgi Koleji, ortaokul gurubu öğrencilerinin meslek tanıtımlarının yanı sıra meslek edinimde izlenilen yolları en yetkin kişilerden dinlemek ve öğrenmek için birbirinden değerli konukları davet ediyor. Polislik ve iç mimarlık mesleğinin öğrenilmesi ile ilgili de İlçe Emniyet Müdürümüz Taner Ertürk ve iç mimarlık mesleği ile ilgili değerli eşi Ayşegül Ertürk’ü davet eden Çizgi Koleji, Ertürk çiftinin engin tecrübelerini öğrencilerle buluşturdu. Gerçekleşen seminerde Emniyet Müdürümüz ve İç Mimar eşi eğitim basamaklarından başlayarak meslekleri ile ilgili bilgilerini paylaşarak öğrencileri bilgilendirerek öğrencilerin sorularını yanıtlayarak merak edilen noktaları aydınlattı. Gençlerin meslek tercihleri ve kariyer planlarında çok önemli bir yere sahip olan Çizgi Koleji Kariyer Günleri uzman kişilerin katılımıyla hedefine ulaşmış oldu.

Seminer sonrası Çizgi Okulları Kurucusu Ulaş Velioğlu’ndan katılımı dolayısıyla plaket alan Taner Ertürk ve Ayşegül Ertürk çifti seminerin ardından yakında lansmanı yapılacak olan Köy okulunda okuyan 5000 öğrenciye eğitim verecek STEM otobüsü projesini de inceleyerek beğenilerini dile getirdi. Keyifli sohbetleri ve güler yüzlülükleriyle öğrencilerin sevgisini kazanan Ertürk çiftini misafir etmekten onur duyan Çizgi Koleji ailesi meslek tanıtımından öte hayat deneyimlerinin paylaşılmasının öğrencilerin tercihleri üzerindeki etkisini dikkate alan Çizgi Koleji, Kariyer Günleri ile önemli isimlerle öğrencileri buluşturmaya devam edecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol