Silivri Facebook
banner88

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN RİCASI TUTABİLİR. (L.ERTÜRK)

         Belediye Başkanımızın Ricası tutabilir…

 

 

         Geçen yıl bu zamanları bir hatırlayın.

 

         Genel seçimler yapılmış, Ak Parti seçimlerden zaferle çıkmanın sevincini yaşıyordu. Başbakanımız, isim vermeden okyanus ötesine selamlar gönderiyor, sevgilerini sunuyordu.

 

         Tam bir yıl sonra!

 

         Başbakanımız, yine isim vermeden okyanus ötesine selam gönderip; “Buyursun gelsin, bekliyoruz, bitsin bu hasretlik” diyordu.

 

         Eksik olmasın, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’da; Başbakanımıza arka çıkmış,  “Dönmesinde sakınca yoktur” diyerek, desteğini göstermiş oldu… Aynı anda, rahmetli Ecevit’in ruhunu da şad etmiştir.

 

         Çok geçmeden okyanus ötesinden cevap geldi. Başbakanımız için “ O kendisine yakışanı yaptı, Lakin benim Türkiye’ye dönmem söz konusu değildir” diyerek, Türkiye’nin henüz güvenli olmadığını vurgulamaya çalıştı. (Basından)

 

          Hani insanın sitem edesi geliyor vallahi… Yapmayın hocam, şimdi gelmeyeceksiniz de; ne zaman geleceksiniz? Bundan iyisi şamda kayısı…

 

          Hani, bu son günlerde İmralıya da selam gönderip duruyorlar ya! Çıkaralım, ev hapsine dönüşsün cezası falan!

 

          Bence, Kandilli sırtlarında bir de villa ayarlayın ki; yabancılık çekmesin…Evinde hissetsin kendini…

 

          Buna şaşırmam ben….Asıl şaşıracağım, Öcalan’ın bu teklife hayır demesi! Dışarısının güvenli olmadığını öne sürerek İmralı’da kalmak istemesi olacaktır.

 

          Okyanus ötesi için kafamda bir formül var aslında! Tutacağına da inanıyorum… Başbakanımızda azıcık görmezden gelsin, duymazdan gelsin artık ne yapalım…

 

           Belediye Başkanımız Özcan bey devreye girerse, bu iş olumlu sonuçlanır diye düşünüyorum. Sayın Başkanımız tüm davetlere icab etmiştir. Kazakistan’dan, Saray Bosna’ya kadar tüm okul açılışlarına katıldı.Toplantılarında yer aldı, gösterileri izledi, aşka geldi, alnı secdeye değdi. Söz aldı, söz verdi…

 

           Eh, kendisinin de;  davet ricasında bulunmasına icabet edilir diye düşünüyorum.Belki yarım kalan rozet töreni tamamlanır. Bu olaydan müteşekkür olan Başbakanımız, rozeti kendi elleri ile de takabilir.

 

           Başbakanımıza da çok benziyor hani!

 

           Hık demiş burnundan düşmüş sanki!

 

         

 

          

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol