Silivri Facebook
banner88

Cesur Yürek... (Lütfü Ertürk)

     Bu başlığı ona yakıştığı ve yakışacağı için attım.

                  Diğer gazeteci arkadaşlarım,  nasıl olsa şahsi bilgilerini detaylı bir şekilde  vereceklerdir. Biz, biraz daha çok duruşuyla ve siyasi edinimleri ile  ilgili bilgiler verelim istedim.

                  Teoman Aydan’dan söz edeceğiz!

                  Bugün bir basın toplantısı düzenleyerek, bizlerin huzurunda 3. Bölgeden Bağımsız Milletvekili adaylığını açıkladı.

                  Herkesin gözünden kaçan bir noktaya dikkatimizi çekerek, adaylığı konusundaki hassasiyetini dile getirdi.

“ Seçimlerde 3 partinin barajı geçme ihtimalinin yüksek olduğu düşüncesi, kamu oyunda ağırlık kazanmıştır. Bu üç partinin bölgemizdeki (3..Bölge) milletvekili sıralamalarında; ilk onda, Rumeli Kökenli adayları bulunmamaktadır. Ak Partinin bölgemizdeki yapacağı talana ve hasarlara karşı bölge insanın haklarını korumak için adaylığımı açıklıyorum” dedi

                 Arkadaşımızın siyasi bilgisinden hiç şüphemiz yoktur. Gördüğünü söylemekten geri kalmayan, Bilgili ve onurlu bir siyasi geçmişi vardır.

                 Maddiyatın karşısında asla çözülmez. Doğru bildiği yoldan,  bilginin ve toplumun menfaatleri doğrultusu dışında asla sapmaz.

                Orman köylerimizle ilgili çalışma yapan bir muhalefet partisi yada bir adayı var mı gösterin bana?. Yok, bulamazsınız! Çünkü adam bölgeyi bilmiyor ki; seçilirse soracak öğrenecek.Sonra çalışacak. Hatırlar mısınız? Ankara’ya Deniz getirmeyi vaadeden vekillerimiz olmuştu bir zamanlar

                  Avrupa’nın gözü üstünde olan trakya toprakları şuursuzca kullanıma açılıyordu.
 Arkadaşımızın da  konuşmasını açarken, ilk değindiği konulardan biriydi 2B’ler. Tarım arazilerinin yok edilmesi.

                Onu Meclis te görmek isterim  Bölgenin şartlarıyla ilgili önergeler verse yeterli sayarım. Bu toprağın çocuğudur. Bu toprağın insanın sorunlarını iyi bilen, yok edilen değerlerin acısını içinde hisseden biri olarak orada da yumruğunu vurup karşı duracak biridir.

                Bir düşünelim, BDP bu bölgeden geçen seçim bağımsız aday gösterdi. Kazandı! Bu dönem iki tane birden gösteriyorlar. Bizim bağımsız adayımız seçilemez mi? Bunu lütfen düşünün!

               Bu hazırlık süreci içersinde, neler yapabileceği konusunda, kendisini en iyi ifade edebilen siyesetçilerimzden olup; beklentilerimizi boşa çıkarmayacak güvenilir bir dostumuz olduğunu unutmayalım.

               Kendisini bu cesur davranışından dolayı kutluyor. Her zaman yanında olacağımızı hissetmesini diliyorum.
                 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol