Silivri Facebook
banner88

CHP'DEN MEKTUP VAR... (LÜTFÜ ERTÜRK)

 CHP'DEN MEKTUP VAR... (LÜTFÜ ERTÜRK)

 

              CHP’den Mektup Var…

 

 

              23 Temmuz 2012 tarihli “Umut CHP” adlı köşe yazıma CHP İlçe Başkanımız Mümin Tuğlu, tarafından kaleme alınarak, şahsıma gönderdikleri bir mektupla cevap haklarını kullanmışlardır.

 

              Basın meslek ilkelerine bağlı kalarak, kişilik haklarını gözetme adına Şahsıma yazılan bu mektubu sizlerle paylaşıyorum…

 

              Biz etik olanı uygularken, cevap hakkımızı daha sonra ki günlerde kullanacağımızı siz okurlarımızın dikkatine sunarım.

 

              

Sayın Lütfü Ertürk

   23 Temmuz 2012 tarihli Silivriliyiz.com haber sitesindeki köşe yazınızda birtakım söylentilere dayanarak Silivri CHP’nin Gençlik Kolları, kurultaya katılan üyeler hakkında tarafınızdan yorum yapılmıştır.Doğrusu şu şekildedir:

1)Festivalde görev yapan Gençlik Kolları üyelerinin ücret aldığından bahsedilmiştir.Gençlik Kolu üyelerimize değil sadece yurtdışından gelen konuklara rehberlik yapan ve 5 gün yabancı konuklar ile beraber olan görevlilere yemek parası olarak bir ücret ödenmiştir.Festival alanında görev yapan Gençlik Kolu üyelerimize herhangi bir ücret ödenmemiştir.

2) CHP’nin İlçe Başkanı olarak, diğer siyasi partiler mitinglere para ile adam götürüyor diye hiçbir beyanım ve ifadem olmamıştır.Bu tip yorum ve açıklamayı şık ve etik bulmam mümkün değildir.Aynı şekilde kurultaya ve mitinglere katılan partililerimize katılım karşılığında tek bir kuruş dahi verilmemiş olup, tarafımızdan hazırlanan kumanyalar verilmiştir.

3) Genel merkeze mektup yazılarak partimizin kurultay ve toplantılarını maddi sıkıntımızdan dolayı katılamıyoruz şeklinde beyanda bulunulması külliyen yalandır ve doğru değildir.Silivri’de CHP’yi temsil eden İlçe Başkanı olarak benim ve yönetimdeki hiçbir arkadaşımın böyle bir talebi olmamıştır.Gerek İl Başkanlığımızdan gerekse Genel Merkezimizden bugüne kadar tarafıma gelen herhangi bir bilgi ve açıklama yoktur.Elbette şimdiden sonra çok daha fazla söylentiler ve dedikodular medya ve haber sitelerine aktarılacaktır.CHP İlçe Yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimleri olarak bu türlü söylentilerle meşgul değiliz.Partimizin tüzüğü ve genelgeleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğimizin bilinmesini saygılarımla rica ederim.

 

                                                                                                                   Mümin Tuğlu

                                                Silivri CHP İlçe Başkanı

 

Şimdilik küçük bir not düşmek istiyorum. Sayın İlçe Başkanı, yazımızda adı ve makamı fazla geçmemesine rağmen mektubunda ismini fazla ön planda tutarak olayı dramatize etmektedir…  

 

             Affınıza sığınarak hocam: Farkındalık, mantıksal uyanıklık sürecidir. Şoka uğramadan farkına bile varmamanız da varoluşunuzun mükkemel bir çelişkisidir.

 

             Farkındalık, umursanıyorsa orada kontrol isteği vardır. Tüm günü olasılık hesapları ile geçirerek kontrolü elde tutamazsınız…

 

             Yakında görüşmek üzere… Bu ülkeye yetiştirdiğiniz yüzlerce demokrat öğrenciler adına sizi saygıyla selamlıyorum…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol