Silivri Facebook
banner88

Bir Ampul Mutluluk Getirdi… Özel Haber

Bir Ampul Mutluluk Getirdi… Özel Haber

Silivri’nin en nezih sitelerinden Abelia Prestij Konutları gece olduğunda çöken karanlıktan kurtuldu…

Yeni inşaatların ve Pazar alanının bulunduğu bölgede Kiptaş 2. Etaba giden elektrik direklerinin yer altına alınması, BEDAŞ yatırım dairesine gönderildi ve kararın çıkması beklendi…

Sürenin uzayacağını düşünen Abelia Prestij Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Cihangir Davutoğlu girişimlerde bulundu. Hiç olmazsa kablolar yer altına alınana kadar yolun aydınlanmasını sağlayacak bir ampul ile 350 kişinin yaşadığı site sakinlerinin taleplerinin karşılanmasını istedi.

Bir ay önce Silivri İşletme Şefliği tekrar müdürlük yapıldı. Müdür olarak Elektrik Mühendisi Orkun Orta atandı. Ayrıca şef Atacan Özdemir ile yapılan görüşmede: hemen halledelim diyerek bugün trafo ve ampul monte edildi. Abelia Prestij Yönetim Kurulu Başkanı Cihangir Davutoğlu;: “Yapılan işin büyüklüğü küçüklüğü önemli değil, önemli olan vatandaşların talebine gösterilen yaklaşımdır. Bir ampul bile insanların mutluluğuna katkı sağlayabiliyor. Duyarlı davranışta bulunan BEDAŞ Silivri İşletme Müdürü Orkun Orta ve işletme şefi Atacan Özdemir’e çok teşekkür ederim.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol