Silivri Facebook
banner88

BİTEZ’İN KURUMUŞ DERESİ ÇÖPLÜĞE DÖNMÜŞ…ul

BİTEZ’İN KURUMUŞ DERESİ ÇÖPLÜĞE DÖNMÜŞ…

KALDIĞIMIZ otelden her akşam yürüyüşe çıkıyor, esnaflarla dertleşiyor, şikayetlerini dinliyoruz…

Önceki sene “KARANLIK BİTEZ” manşetiyle yazdığımız habere Bodrum Belediyesi Halkla İlişkiler yetkilisi olduğunu söyleyen bir kadın “iki aydır siparişini verdiğimiz elektrik direkleri teslim edilmediğinden Bitez’in bir bölümü elektriksiz en kısa sürede direkler dikilecek.” Demişti. Ne olduysa direkler hemen gelmiş ve Bitez aydınlığa kavuşmuştu.

Bugün yine yürüyüşteyiz; kışın suların aktığı, yazın kuruyan bir dere var. Dere tam bir çöplüğe dönmüş, ne ararsan var! Caminin oraya kadar ağzına kadar dolu yan yana iki çöp kutusu bulunuyor. Başka da çöp atılacak yer yok! Caminin yan sokağında yola çöp atılmış, Önce vatandaşlarımızın duyarlı olması gerekir sonra o civarda bulunan esnafların…

O sırada bir zabıta memuru gördük, çöplü yolun ve derenin fotoğraflarını gösterdik. “Çöp ile ilgileneceğim ama dere Büyükşehir Belediyesi’ne ait haber verelim temizlesinler” dedi.

Başkan Ahmet Aras, haberin olsun diye yazdım. Bir temizlik görevlisi yarım saatte bu dereyi temizler. Büyükşehir gelecek diye beklemezsiniz değil mi?

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol