Silivri Facebook
banner88

Güvenilir Sevgi Dolu Adam Gibi Adam İlker Kaplan…

Güvenilir Sevgi Dolu Adam Gibi Adam İlker Kaplan…

AK Parti Silivri Belediye Meclis aday adayı İlker Kaplan, tüm bu övgüleri hak eden bir kişiliğe sahip. Silivri ve çevresi O’nu gerek yaşamıyla, gerek sözünün eri olmasıyla, gerekse yaptığı ticaretteki dürüstlüğüyle çok sevdi…

Tüm ülkenin siyasetçi böyle olmalı diyeceği İlker Kaplan kendisini şöyle tanıtıyor:

10.09.1983 Silivri İstanbul doğumluyum ilkokulu Silivri Piri Mehmetpaşa ilkokulunda orta okulu baldöktü orta öğretim okulunda liseyi Silivri Endüstri Meslek lisesinde, Üniversiteyi Namık Kemal Üniversitesinde okudum.

Askerlik görevimi 2007-08 yılları arasında Diyarbakır Lice harekat merkezinde tamamladım. İş hayatına çocukluk yaşlarda araç elektrik elektroniği ile başladım. Daha sonra aile şirketimiz olan mermer ve inşaat firmamızda devam ettirdim ve 2009 yılında sektör değiştirerek kendi işyerim olan İKS Group’u kurdum ve 10 yıldır otomotiv sektöründe faaliyet göstermekteyim. Aslen babam Sivas Gürün göçmeni olup dedem 1963 yılında karayollarından devlet memuru olarak Silivri’ye tayini çıkmış ve buraya yerleşmiştir. Sonrasında aile büyüğü olan dedem sadece Silivri’ye zaman içinde yaklaşık 200 hane akrabamızı yerleştirmiştir. Annem Balkan göçmeni olup aile büyükleri 1930’lu yılların başında gelmişlerdir, aslen Trakya’nın yerlisidir.

Aile olarak Ak Parti’nin kuruluşundan itibaren aktif görev yapmaktayız. Babam Mecit Kaplan kurucu üyelerden olup, annem Merdiye Kaplan uzun yıllar kadın kollarında aktif görev yapmıştır. Bende 2009 yerel seçimlerinde Ak Parti Silivri belediyesi meclis üyesi adayı oldum. geçmiş dönem yönetimlerinde görev aldım. Sivaslılar Derneği kurucu başkanı olan babam Mecit Kaplan yaklaşık 11000 üye kaydettirmiştir. Aslen doğma büyüme Silivriliyim ve memleketime hizmet için Ak Parti Silivri belediye meclis üyeliğine için göreve talibim.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol