Silivri Facebook
banner88

Hakan Kocabaş Sözünü Tutuyor…

Hakan Kocabaş Sözünü Tutuyor…

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen huzur toplantısında TEMA Vakfı Silivri Temsilcisi Seher Dertop’un Silivriliyiz.com imtiyaz sahibimiz Cihangir Davutoğlu aracılığıyla sordurduğu önemli bir konu vardı…

Silivri Bölge Trafik önünde yapılan uygulamalarda özel harekat polislerimizin soğuk havada ateş yakarak ısınmaya çalışmaları dile getirildi. SİAD başkanı Hakan Kocabaş yaptığı konuşmada “iki adet elektrikli ısıtıcı temin ettik, başka ne ihtiyaçları varsa almaya hazırız” dedi.

Yaptığımız araştırmada; Silivri İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk'ün özel hareket polislerinin soğuk havalarda kalabilmeleri için kulübe temin ettiğini gördük ancak içindeki ısıtıcının arızalı olduğu söylendi. Bunun üzerine Hakan Kocabaş ile irtibata geçtik. Kocabaş, bugün üçlü bir elektrikli ısıtıcıyı kulübeye gönderdi.

Ayrıca uygulamalar sırasında alınan kimlik kartları artık “takbak” denilen gözlükle bakılıp şahısların araması olup olmadığı sorgulanıyor. Bu gözlüklerin plaka tanıma özelliği de bulunuyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol