Silivri Facebook
banner88

Huzur Toplantısında Sorduk Emniyetten Yanıt Geldi! ÖZEL HABER

Huzur Toplantısında Sorduk Emniyetten Yanıt Geldi! ÖZEL HABER

Önceki gün Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen huzur toplantısında Silivriliyiz.com İmtiyaz Sahibi Cihangir Davutoğlu okuyuculardan gelen görüşleri dile getirdi…

Davutoğlu, özel harekat polislerinin E-5 karayolu üzerinde yapılan uygulamalarda varil içinde yakılan ateş ile ısınmaya çalışılmasını uygun görmeyip modern ısıtıcı konulmasını talep etti.. SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, geçici konteynere üç adet ısıtıcı aldıklarını, gerek görülürse dışarıda kullanılmak üzere üç adet modern ısıtıcı alabileceklerini belirtti.

İkinci konu ise bu uygulamalarda, otobüs ve minibüslere giren polislerin kimlikleri toplayıp dışarıda GBT sorgulaması yaptıktan sonra araçlara girip yüksek sesle isim okuyarak kimlikleri geri vermesiydi. Özellikle bayan yolcular bu uygulamadan şikayetçiydi. Kötü niyetli kişilerin otobüsten indikten sonra rahatsız etme ihtimallerine dikkat çekiyorlar. Toplantı sırasında Silivri Kaymakamı Ali Partal, konuyla ilgili Cihangir Davutoğlu’na teşekkür etti.

Huzur toplantısı çıkışında, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk ve Silivri İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Yoldaş, Cihangir Davutoğlu’na önemli bilgiler verdi…

“Silivri’de yapılan uygulamalarda teknolojinin en son örneği olan TAKBAK isimli gözlük kullanılacak.”

Bu gözlükle, kimliklere bakıldığında kişinin araması olup olmadığını görebiliyor ayrıca bu gözlükler plaka okuma özelliği ile aracın araması olup olmadığı da ortaya çıkacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol