Silivri Facebook

İSKİ İnsafa Geldi... Özel Haber

 İSKİ İnsafa Geldi... Özel Haber

Silivri Cumhuriyet Mahallesi Dr. Cemal Kozanoğlu Caddesi, atık su borularının döşenmesi için tam ortasından kazıldı...

Birkaç ay gibi kısa bir sürede kazılan yola borular döşendi ama üstü doğru dürüst kapatılmadığından araçlar tek yönü kullandı ve özellikle gece karşıdan gelen araçlar büyük tehlike yarattı. Ekim 2015 tarihinde başlayan bu yolun tamiratının yapılmasını, kapatılması ve en azından geliş gidiş için doldurulmasını talep ettik.

İSKİ Atık Su Şefi Ali Albayrak ile defalarca telefonda konuştuk. Yolun bir an önce asfalt yama yapılmasını talep ettik ancak bir türlü olumlu yanıt alamadık...

En son geçen hafta bir makamda yüz yüze geldik ve Ali Albayrak'a neden bu yolu tamir etmiyorsunuz diye sert bir şekilde uyardık. Müteahhit sorunundan bahsetti ama bir türlü yapacağız diyemedi.

Silivri Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nuri Solmaz, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Mustafa Türker önceden defalarca Ali Albayrak'ı aramış ve yolun yapılmasını istemişti ayrıca bir çok vatandaş bizi aramış ve çözüm bulmamız için haber yapmamızı istedi.

En sonunda bugün bu yola asfalt yama yapıldığını gördük. Görüştüğümüz yol üzerindeki esnaflar; "İSKİ insafa geldi." Dedi.

Anahtar Kelimeler:
İSKİSilivriÖzel Haber

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol