Silivri Facebook
banner88

İstanbul Üniversitesi’nin Kesilen Çamları, Pislik İçinde Bahçesi. Emniyet Sorunu. ÖZEL HABER

İstanbul Üniversitesi’nin Kesilen Çamları, Pislik İçinde Bahçesi. Emniyet Sorunu. ÖZEL HABER

Silivri İstanbul Üniversitesi Toplum Hekimliği Uygulama ve Araştırma Merkezi… Kesilen çam ağaçları, çöp, pislik ve yasa dışı bazı kullanımlar vatandaşları çok rahatsız ediyor.

Şikayetleri duyarlı olduğumuzdan bugün bölgeye gittik. Kalepark tesislerine 700-800 metre mesafede, Silivri’nin en güzel panoramik deniz manzaralı İstanbul Üniversitesi Toplum Hekimliği Merkezi’nin bahçesine girdiğimizde en az on beş adet çam kesildiğini gördük. Bazı çamlar da yerlerde. Ayrıca tam bir pislik yuvası olmuş. Her yer şişelerle ve atılmış çöplerle dolu.

İstanbul Üniversitesi Toplum Hekimliği Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin Resmi Gazetede yayınlanan faaliyet amaçlarının 6. Maddesi ğ bendine göre; Toplum sağlığını yakından ilgilendiren çevre kirliliği araştırmalarını yapmak ve bu konuda ilgili kurumlarla işbirliği yapmak, diye yazmakta…

Daha kendi bahçesini temizlemeyen bir kuruluş çevre kirliliği ile nasıl mücadele edecek?

Bahçenin ayrıca emniyet açısından büyük sorunları var. Bölgeye gittiğimizde aracımızın basın kartını görenler çil yavrusu gibi kaçtılar (ne işler çeviriyorlarsa)

Şimdi! Buradan İstanbul Üniversitesi Rektörü Mahmut Ak’a Silivri Kaymakamı Ali Partal’a ve Silivri İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk’e sesleniyoruz. Bölge derhal çitlerle çevrilmeli. Uyuşturucu dahil her yasa dışı kullanımla ilgili, bu bahçe kontrol altına alınmalı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol