Silivri Facebook
banner88

Özcan Işıklar Dışarı Çık Döküntüleri Gör! ÖZEL HABER

Özcan Işıklar Dışarı Çık Döküntüleri Gör!

Burası Silivri’nin merkezi, Kaymakamlık binasının arkası, biraz dinlenmek isteyenlerin mola verdikleri bankların bulunduğu yer…

Parkta araçların, yayalara zarar vermesin diye konulan babalar sökülmüş. Yerlerde onları görecek bir göz bekliyor. Babaların yanında kaldırımlardaki karo taşlar kırılmış. İş bir saatlik ama neden bir yetkili görmüyor, neden Özcan Işıklar dışarı çıkıp ta bu döküntüleri görmüyor.

Uğur Mumcu Meydanı’nda araçlar için yapılan, yeni döşenen Bergama taşının araları açıldı,  yağmurda insanlara su sıçratacak yerleri de mi görmüyorsun?  Bilgi veririz,

Yolun en görülen yerinde kırık taş döşenip baştan savılan işçiliği de mi görmüyorsun? Gören yoksa fotoğrafları elimizde yakında yayınlarız.

Hatırlatma: İnsanları kötülemek için asla haber yapmayız. Önce  yetkililerle görüşüp düzelmesi için gayret sarf ederiz. Baktık ki ilgilenen yok, o zaman haber yaparız. Sonuç alınmazsa yine haber yaparız. Ta ki işler yapılana kadar. Şu anda bile haber yapmadığımız birçok vatandaş şikayeti ile yetkililerle görüşüyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol