Silivri Facebook
banner88

Özcan Işıklar Eğitime de Siyaset Bulaştırdı…

Özcan Işıklar Eğitime de Siyaset Bulaştırdı…

Silivri’de eğitimin bir numarası Mektebim Okulları, 23 Nisan günü broşür dağıtmak üzere sahilde küçük bir stant yeri talep etti…

Silivri Belediyesi’ne 10 Nisan 2017 tarihinde yazılı olarak yapılan başvuruya,  Bora Balcıoğlu imzasıyla “başvurular 15 Mayıs 2017 tarihinden sonra alınacak ve sonrasında gerekli düzenlemeler yapılacağından talebiniz uygun görülmemiştir.” Denildi.

Buraya kadar yazı içeriği normal görülebilir ancak bugün Mektebim Okulları’na ret cevabı veren Özcan Işıklar, talepte bulunan diğer okullara izin verdiği sahildeki görüntülerden ortaya çıktı.

Özcan Işıklar’ın bu uygulaması, gizli gizli yürüttüğü Ümit Kalko korkusunun ortaya çıkmasını göstermiş oldu. Özcan Işıklar, Her zaman çifte standart uygulamalar ile dikkat çekiyordu ancak eğitime karşı olduğunu, eğitim kurumları arasında kafasına göre uygulamalar yaptığı ortaya çıktı.

Bugün Silivrispor, play off maçlarına çıkmayı garantiledi. Özcan Işıklar, geçen sene iflas durumuna gelen bir kulübü bu duruma getiren Mektebim Okulları Kurucusu, Silivrispor Başkanı Ümit Kalko’yu kutlamak yerine hakkını gasp etmesiyle ne denli korktuğunu göstermiş oldu.

Korkunun ecele faydası yok der atalarımız.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol