Silivri Facebook
banner88

RUHİ ŞAHİN GÖZÜN ARKADA KALMASIN… ÖZEL HABER

RUHİ ŞAHİN GÖZÜN ARKADA KALMASIN… ÖZEL HABER

50 YILDIR alt yapısı olmayan Silivri Tokatlılar Mahallesi’nin sorunlarını 27 Aralık 2018 günü haber yapmıştık…

Ertesi gün tam bir hizmet adamı önceki İSKİ Silivri Şube Müdürü Ruhi Şahin bölgeye geldi, verdiği talimatla rögar kapakları hemen yükseltildi. Çok önemli bir proje olan Garden Lokantası’ndan Tokatlılar Mahallesi’ne kadar geniş bir alanda alt yapı çalışmasını Nisan ayında başlayacağına söz vermişti. Ruhi Şahin verdiği sözü tuttu ve alt yapı çalışmaları başladığı günlerde tayini çıktı. O’nun çalışkanlığını, dürüstlüğünü çekemeyenler altını oydu.

Şimdi proje tamamlandı. Bölgede oturanlar teşekkür paylaşımları yaptı.

Geride tek sorun kaldı, İyi kötü asfaltı olan mahallenin yolları kazıdan dolayı toprak haline geldi. Belirli bir süre geçti, toprak oturdu, asfalt atılmasının tam zamanı… Yağmurlar başlamadan asfalt çalışması yapılır ve bu büyük proje tamamlanır.

Ruhi Şahin görevde olsaydı birkaç gün içinde asfalt başlanırdı ancak Parkköy’de oturan vatandaşların soba borusu gibi rögara takılmış ve koku yapan sahilde denize girilmesini çekilmez hale getiren yeri 15 Haziranda haber yapmamıza rağmen yeni müdür hiç ilgilenmedi.

PARKKÖY’DE YAŞAYAN VATANDAŞLAR İSKİ’YE İSYAN ETTİ…

Silivriliyiz.COM - Silivri'nin Haber Sitesihttps://www.silivriliyiz.com/?m=arama&q=iski+parkk%C3%B6y&auth=051f0294f29de6d4c66c334d82184183ab15fc51

Silivri'nin Haber Sitesi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol