Silivri Facebook
banner88

Şampiyon Başkanı Yuhaladılar İbra Etmediler…

Şampiyon Başkanı Yuhaladılar İbra Etmediler…

Silivrispor’un Olağanüstü genel kurulu bugün yapıldı. Sıra denetim raporunun açıklanmasına gelince, denetici raporunun olmadığı görüldü…

Ortam bir anda gerginleşti. Mutlu Memiş’in bilançoyu okuması ve oylanması sonucu bilanço oy çokluğu ile ret edildi. Bunun üzerine Mutlu Memiş “üç dönemdir bu kulüpte görev aldım, beni de hırsız yerine koydunuz ya! Yazıklar olsun.” Dedi.

Bu gerginliğin ardından daha önce aday olmayacağını açıklayan Ümit Kalko ve istifa etmeyen üç yönetici salonu terk etti.

Konuşmalara geçildiğinde canlı yayında kongreyi takip eden Ümit Kalko, Metin Karakaş’ın sözleri üzerine salona geri döndü ve konuşmak istedi. Divan başkanı konuşmak için ismini yazdırmadığı gerekçesiyle konuşma hakkı vermedi.

Bu gelişmeler üzerine Ümit Kalko, mikrofonsuz konuşmak istedi, salonda yuh sesleri ve ıslıklamalar eşliğinde kargaşa başladı. Silivri İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan, Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri ve İstanbul Çevik Şube Ekipleri olayların büyümesine engel oldu.

Takımı şampiyon yapan Ümit Kalko, yuh sesleri ile salonu terk etti.

Editör Notu: Şampiyon başkana yapılan bu uygulamayı şiddetle kınıyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol