Silivri Facebook
banner88

Samsunlular Bir Oldu Birlik Oldu...

 Samsunlular Bir Oldu Birlik Oldu...

Silivri Samsunlular Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin bugün özel misafirleri vardı...

3 dönem Samsun Milletvekili olan AK Parti İstanbul İl Koordinatörü Ahmet Yeni, AK Parti 3.Bölge Teşkilat Başkanı, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, AK Parti Silivri İlçe Başkan Yardımcısı Elif Koryürek, kadın kolları başkanı Ülkenur Büke, yönetim kurulu üyesi Rafet Ünver ve yönetim kurulu üyesi Şaban Yaşar, bugün Samsunlular Derneği'ni ziyaret etti.

Samsunlular Derneği Başkanı İlhan Ahçıoğlu. yönetim kurulu üyeleri İrfan Bozdağ, Murat Sancak,Mehmet Tosun, Muzaffer Tosun ile üyeler, heyete iyi bir ev sahipliği yaptı.

Silivri Samsunlular Derneği'nin sosyal projeleri konuşuldu. İlk proje olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden temin edilen ağaçlarla 27 Mart Pazar günü saat 14.00'da Samsunlular Mahallesi'nde "19 Mayıs Atatürk Hatıra Korusu" törenle başlayacak. İkinci etkinlik 02 Nisan Cumartesi günü Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda "Otizm" konulu söyleşi devam edecek.

Sansunlular Dernek Başkanı İlhan Ahçıoğlu yaptığı konuşmada Silivri'de 11.000 Samsunlu yaşadığını ve 5.400 oy potansiyelleri olduğunu belirtti. Bu da Samsunluların Silivri siyasetinde önemli bir güç olduğunu ortaya koydu.








Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol