Silivri Facebook
banner88

Silivri Devlet Hastanesi Acil Servis’te Değişim…

Silivri Devlet Hastanesi Acil Servis’te Değişim…

Sağlık Bakanlığı’nın hazırladığı genelge ile devlet hastanelerinin acil servislerinde düzenlemeler başladı…

Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. D.r Fatih Mehmet Velibeyoğlu önderliğinde acil servisin düzenlemesi tamamlandı. Artık acile gelen vatandaşlar tam bir düzen içinde muayeneleri yapılıyor, sistem şu şekilde işliyor:

Görüntülü sistemden (triaj) numaranızı alıyorsunuz. Oturma gruplarında kısa süre bekledikten sonra görüntülü ve sesli ekrandan isminiz yazılıyor ve adınız okunuyor, ilk triaj bölümüne gidiliyorsunuz. Hastalığın durumuna göre yeşil-sarı ve kırmızı bölümlere gönderiliyor. Kırmızı bölgede daha önce 10 teşhis yatağı varken bu sayı 21 adet teşhis yatağına çıkarıldı. Kırmızı bölgede bu uygulama ile rahatlama sağlandı. Önceki gibi her hastanın bu bölgeye girmesine gerek kalmadı.

Yapılan çalışmalarla acil servis büyütüldü, yeşil-sarı-kırmızı bölgelerde en fazla üç kişi bekliyor. Ayrıca salon ve odalar açık renkli boyanarak hastanın psikolojik olarak rahatlaması sağlandı. Tüm bu çalışmalara Bayburtlu İnşaat sahipleri Eyüp Bayburtlu ve Yakup Bayburtlu sponsor oldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Hülya yerli 6 yıl önce

Goz doktorlarınızdan cok şıkayet var 15 randevu alıp beklıyorlar ılac yazmıyorlarmıs ınsanlar körmu olsun evet doğru bende ğitım hıç ılgılenmıyorlar benım tanımmadıgım ıkı ıĺglene doktor varmıs fatma hanımıs bırıde melıha senay hanım varmış ınsañlar ıyı davranmıyprmus bırıde seyfullahlahmıs